Έσκασε η «βόμβα»: Κατέθεσε η ΑΕΛ την καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΕΑ
Η Λάρισα καταγγέλλει ότι η ομάδα των Ιωαννίνων ελέγχεται από μετόχους που δεν έχουν περάσει από τον έλεγχο της ΕΕΑ.
Νέα υπόθεση πολυϊδιοκτησίας απασχολεί από σήμερα (28/4) το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μετοχική σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα.
Σύμφωνα με την καταγγελία της ΑΕΛ, ιδιοκτήτης της ομάδας της Ηπείρου δεν είναι ο Γιώργος Χριστοβασίλης, αλλά άλλα πρόσωπα που δεν έχουν λάβει έγκριση και δεν έχουν ελεγχθεί από την ΕΕΑ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου, με συμβολαιογραφικά έγγραφα σε φυσικό πρόσωπο, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος σχετιζόταν και σχετίζεται επιχειρηματικά κατά τον χρόνο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, με δύο επιχειρηματίες ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League, χωρίς να ενημερωθεί ποτέ για αυτή την μεταβίβαση η μόνη αρμόδια να την εγκρίνει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η μεταβίβαση υπέκρυπτε και υποκρύπτει τον απόλυτο έλεγχο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακόμη και σήμερα από τον ένα εκ των ιδιοκτητών των δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται και λόγω της παρανομίας αυτής της συναλλαγής και της παντελούς αδυναμίας να εγκριθεί αυτή η μεταβίβαση αποκρύφτηκε το γεγονός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει αγώνα κυπέλου με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή, ο οποίος ήταν εικονικός αγοραστής και ουδέποτε ενεφανίσθη στο προσκήνιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και ουδέποτε κατέβαλε ούτε ένα ευρώ για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε τον αριθμό των συμβολαίων και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τα ονόματα ιδιοκτητών ΠΑΕ που συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη διαδικασία, όπως και τις λεπτομέρειες της που αναφέρονται στην καταγγελία και αυτό θα γίνει σε συνέντευξη τύπου είτε στην Αθήνα, είτε στην Λάρισα αμέσως μετά το Πάσχα».
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη

