Ταξιδεύοντας στον κόσμο με τη νέα συλλογή Balenciaga
Ο Demna Gvasalia ταξιδεύει στον κόσμο στη συλλογή pre-fall 2021 του Balenciaga
Ταξίδι στο Παρίσι, το Σαν Φρανσίσκο, τη Σαγκάη και σε άλλα μέρη του κόσμου προτείνει ο Demna Gvasalia στην παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο 2021 για τον Balenciaga.
Ο επικεφαλής σχεδιαστής του οίκου κυκλοφόρησε βίντεο με τίτλο «Feel Good» για να προωθήσει τη νέα του συλλογή με σκηνικό τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα.
Μεταφέροντας τη λαχτάρα όλων για ταξίδια μετά την πανδημία, το βίντεο με τη βοήθεια του photoshop εμφανίζει μοντέλα στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, στον Πύργο της Πίζας, στον Πύργο Μαργαριτάρι της Ανατολής στη Σαγκάη και τη γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο.
Άλλοι προορισμοί που έχουν συμπεριληφθεί είναι η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Αμβέρσα, το Τόκιο, το Κάιρο.
Η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το βίντεο.
Η συλλογή αποτελείται από T-shirt και φούτερ «Gay Pride» – μια παιχνιδιάρικη εκδοχή των νοσταλγικών σχεδίων της GAP.
«Είμαι ομοφυλόφιλος. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία, στην οποία δεν θα μπορούσα να το φορέσω και υπάρχουν μέρη στον κόσμο που δεν μπορείτε να τα φορέσετε και σήμερα. Είναι σημαντικό να καταπολεμήσουμε την ομοφοβία» εξήγησε σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε δηλώσεις του στην Vogue o Γεωργιανός σχεδιαστής μόδας.
«Δεν είμαι κάποιος που βγαίνει στον δρόμο και φωνάζει. Αλλά αυτός είναι ο πολιτικός ακτιβισμός μόδας που μπορώ να κάνω» πρόσθεσε.
Στη συλλογή περιλαμβάνονται φλοράλ φορέματα πάνω από μπλούζες με μακρύ μανίκι, καθώς και τζιν παλτά και παντελόνια σε χαλαρή γραμμή.
Η συλλογή ενισχύει επίσης τις προσπάθειες του Gvasalia να κάνει τον Balenciaga ένα πιο οικολογικό οίκο μόδας – το 90,6% των υφασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν στις δημιουργίες είτε ανακυκλώνονται είτε προέρχονται από βιώσιμα υλικά.

- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442