Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως ο Απόστολος Γιάννου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Αυστραλίας για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.
Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των Κρητικών θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τις αναμετρήσεις με Κουβέιτ, Ταϊπέι, Νεπάλ και Ιορδανία.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Απόστολος Γιάννου. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί μια από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Graham Arnold, για τους αγώνες με το Κουβέιτ (3/6), την Ταϊπέι (7/6), το Νεπάλ (11/6) και την Ιορδανία (15/6), οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Γιάννου θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας, καθώς μετρά ήδη 12 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και 8 με την U17».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»