Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ερευνά τον Ιμπραΐμοβιτς η UEFA για τις μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία

Ερευνά τον Ιμπραΐμοβιτς η UEFA για τις μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία

Μπλεξίματα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την UEFA να έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση με τις μετοχές που φέρεται να έχει ο σταρ της Μίλαν σε στοιχηματική εταιρεία.

Η UEFA προσέλαβε έναν επιθεωρητή στην πειθαρχική επιτροπή προκειμένου να αρχίσει έρευνα κατά του Σουηδού επιθετικού Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με το «φερόμενο οικονομικό συμφέρον του σε μια στοιχηματική εταιρεία», όπως έκανε γνωστό η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» ανέφερε νωρίτερα μέσα στο μήνα ότι ο 39χρονος σταρ της Μίλαν είναι μέτοχος της εταιρείας στοιχημάτων Bethard με την οποία συνεργάστηκε το 2018.

Ο κώδικας δεοντολογίας της FIFA αναφέρει ότι ένας παίκτης δεν μπορεί να έχει συμφέροντα σε οντότητες ή εταιρείες που «προωθούν, μεσολαβούν, οργανώνουν ή διεξάγουν στοιχήματα, τυχερά παιχνίδια, λαχειοφόρους αγορές ή παρόμοιες εκδηλώσεις ή συναλλαγές που σχετίζονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες και διοργανώσεις».

Ο Ιμπραΐμοβιτς αποχώρησε από την Εθνική Σουηδίας μετά το Euro 2016, αλλά επέστρεψε σ΄ αυτήν για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο μήνα, ενώ έπαιξε επίσης στο Europa League με την Μίλαν.

Εάν κριθεί ένοχος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων (109.373 δολάρια) και θα του απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα που να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο το πολύ για τρία χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα ο παίκτης υπέγραψε τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας του με την Μίλαν.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024