«Έξι μήνες πέρασαν ήδη από τότε που έφυγε από κοντά μας ο καλός μας φίλος και υπέροχος ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου» έγραψε αρχικά στη δημοσίευσή του ο κ. Μπιμπίλας

Μια συγκινητική ανάρτηση για τους έξι μήνες από τον χαμό του ηθοποιού Βαγγέλη Χατζηνικολάου έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έξι μήνες πέρασαν ήδη από τότε που έφυγε από κοντά μας ο καλός μας φίλος και υπέροχος ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου» έγραψε αρχικά στη δημοσίευσή του ο κ. Μπιμπίλας.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι η οικογένεια του Βαγγέλη Χατζηνικολάου και ο καλός του φίλος, Δημήτρης Ντάσκας, αντί μνημόσυνου είχαν παραδώσει στον Σπύρο Μπιμπίλα ένα χρηματικό ποσό «ως οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και των δεινοπαθούντων ηθοποιών».

«Βαγγέλη μας δεν σε ξεχνάμε, σ’ αγαπάμε. Το ταλέντο σου και το χαμόγελό σου οδηγός για όλους μας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η ανάρτηση του

6 μήνες πέρασαν ήδη από τότε που έφυγε από κοντά μας ο καλός μας φίλος και υπέροχος ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου. Στη…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr