«Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αφού ανέλαβε αυτή τη στιγμή να διαλευκάνει όλα αυτά τα προβλήματα, εμείς πρέπει να περιμένουμε»

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου που εκπροσωπεί τους ηθοποιούς βρέθηκε, σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων ύστερα από κάλεσμα της εισαγγελίας.

Δηλώσεις

Σύμφωνα με gossip-tv.gr, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής: «Με έχουν καλέσει ως μάρτυρα και ήρθα να καταθέσω στην εισαγγελία. Δεν γνωρίζω για ποια υπόθεση ακριβώς αλλά αφού με κάλεσε ο εισαγγελέας ήμουν υποχρεωμένος να έρθω».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είμαι υποχρεωμένος ως πολίτης και ως μάρτυρας να καταθέσω ό,τι με ρωτήσουν. Δεν καταθέτω φακέλους γιατί είμαι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΗ και μόνο ο Πασχάλης Τσαρούχας γνωρίζει όλο το περιεχόμενο των φακέλων. Εκείνος τους μεταφέρει εδώ».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε επίσης: «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αφού ανέλαβε αυτή τη στιγμή να διαλευκάνει όλα αυτά τα προβλήματα, εμείς πρέπει να περιμένουμε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr