Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυμνή φωτογράφιση στο Ντουμπάι: «Δεν είναι πορνό είναι Τέχνη»

Γυμνή φωτογράφιση στο Ντουμπάι: «Δεν είναι πορνό είναι Τέχνη»

Ο Βιτάλι Γκρέτσιν, ο άνθρωπος που διοργάνωσε το ταξίδι και ανέβασε στα social media την επίμαχη γυμνή φωτογράφηση των 12 μοντέλων στο Ντουμπάι, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «Τέχνη»...

Ο Βιτάλι Γκρέτσιν, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση καθώς είναι ο άνθρωπος που διοργάνωσε το ταξίδι και ανέβασε στα social media την επίμαχη γυμνή φωτογράφηση των 12 μοντέλων στο Ντουμπάι, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «τέχνη».

Ενώ οι γυναίκες βρίσκονται πλέον εκτός φυλακής και απελάθηκαν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο 41χρονος Ουκρανο-αμερικανός βρίσκεται στο Ντουμπάι, καθώς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Στην πρώτη του συνέντευξη από το Ντουμπάι, ο Γκρέτσιν απολογήθηκε για το «λάθος» του, αρνήθηκε ωστόσο την οποιαδήποτε πρόθεση να προκαλέσει κάποιο κακό.

Ειδικότερα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η επίμαχη φωτογραφία ήταν «τέχνη» και πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα θεωρείτο «φυσιολογική».

Ο 41χρονος Ουκρανο-αμερικανός ισχυρίστηκε, επίσης, ότι τα μοντέλα ήταν «φίλες του» και βρίσκονταν απλά μαζί σε διακοπές.

Αποκάλυψε, ακόμη, ότι έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των γυναικών, πράγμα το οποίο έχει κάνει και για τον εαυτό του -ελπίζοντας ότι θα απελευθερωθεί.

Ο Γκρέτσιν επέμεινε ότι δεν υπήρχε κάποιο «κόλπο» για τη διαφήμιση σεξουαλικών υπηρεσιών ή για την παραγωγή πορνογραφίας.

Ερωτηθείς αν δήλωσε συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο Ντουμπάι, εκείνος απάντησε:

«Μα φυσικά απολογήθηκα. Όπως και όλοι μας. Τα κορίτσια έχουν απολογηθεί σε συνεντεύξεις τους αφότου απελευθερώθηκαν. Και για μένα είναι πολύ δυσάρεστο».

Και συνέχισε:

«Όταν οι άνθρωποι κάνουν ένα λάθος και απολογούνται γι’ αυτό, πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν». «Είναι προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν. Είναι, επίσης, σαφές ότι δεν ανέβαιναν σε κάποιο τζαμί γυμνές», κατέληξε. «Ήταν μια απόφαση της στιγμής να βγάλουμε τη φωτογραφία στον ουρανοξύστη του Ντουμπάι», είπε.

Ακόμη, ο Γκρέτσιν πρόσθεσε ότι δεν ήταν αυτός που έβαλε τις γυναίκες να ποζάρουν γυμνές.

«Συνέβη μέσα σε ένα λεπτό. Μια κοπέλα είπε «θα βγάλω μια φωτογραφία» και έπειτα είπαν και οι υπόλοιπες «Κι εγώ»». «Δεν είναι πορνό. Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του κόσμου θα θεωρείτο φυσιολογική. Σε περιοδικά θα ήταν «τέχνη»… Ήταν μια μοναδική λήψη».

Ο Γκρέτσιν ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε όλα τα έξοδα σε 20 γυναίκες -που ήταν όλες «φίλες» του- για να ταξιδέψουν μαζί στο Ντουμπάι.

«Επιλέγω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που νιώθω άνετα», είπε. «Είμαστε απλώς μια στενή ομάδα φίλων».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024