Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού θα το βρει

Πού θα το βρει

To δίκιο του Μαρτίνς

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σαρώνει στο πέρασμά του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος που μέσα σε μία τριετία έχει προλάβει να βάλει το όνομά του πολύ ψηλά στη λίστα με τους πιο πετυχημένους προπονητές που πέρασαν ποτέ από το μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Και ενώ χθες μετά το 2-0 επί της ΑΕΚ προσπερνούσε τον Τάκη Λεμονή σε Σούπερ Λιγκ νίκες και έβαζε πια στο… κυνήγι το ρεκόρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς; Κάθε άλλο παρά διάθεση να κουβεντιάσει για τέτοιες ιστορίες είχε.

Είναι τόσο ενοχλημένος από τη μια ακόμη τρικλοποδιά της ΕΠΟ στη δουλειά του ο 51χρονος, που όποιος τον άκουσε στις δηλώσεις του σίγουρα θα το κατάλαβε. Μεγάλη Τετάρτη ο ημιτελικός Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα. Μεγάλη Πέμπτη εκείνος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δηλαδή; Οι τρεις άλλες ομάδες με το προνόμιο να κάνουν έστω μια κανονική προπόνηση μέχρι να πάνε σε αυτά τα ματς. Η δική του όχι. Γιατί; Διότι έτσι το θέλουν οι περίφημες Επιτροπές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το 50ό ματς της σεζόν θα δώσει ο Ολυμπιακός τη Μεγάλη Τετάρτη. Και κουβαλά άλλα 59 από πέρυσι. Εδώ που φτάσαμε λοιπόν έχει σημασία κάθε προπόνηση, κάθε ρεπό, κάθε βήμα για να μπορέσει ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του να πετύχουν τους στόχους τους. Παίζουν μπάλα μία διετία ασταμάτητα.

Προφανώς έχουν δικαίωμα και εκείνοι να ζητούν από την Ομοσπονδία κάθε εξυπηρέτηση που προσφέρεται και στους άλλους. Οχι κάτι παραπάνω. Απλά το ίδιο. Ο ΠΑΣ έπαιξε Σάββατο. Οι Δικέφαλοι πήραν ένα επιπλέον 24ωρο. Οι Ερυθρόλευκοι σήμερα θα κάνουν ένα κλασικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αύριο υποχρεωτικά μια προπόνηση «παραμονή» ματς (δίχως να ανεβάσουν την ένταση). Ολα αυτά όταν συμπληρώνεται ένα 10ήμερο με 4 αναμετρήσεις.

Αν έχει δίκιο ο Μαρτίνς; Δεν είναι η σωστή ερώτηση. «Πού θα το βρει» είναι που δεν λέει κανείς…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024