Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα χτενίσματα στην ιστορία των Όσκαρ

Τα καλύτερα χτενίσματα στην ιστορία των Όσκαρ

Μερικά iconic χτενίσματα που έχουν γράψει ιστορία στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Μπορεί τα φετινά Όσκαρ να είναι πολύ διαφορετικά, ωστόσο η 93η τελετή θα προβληθεί με έναν πέρα για πέρα νέο τρόπο αυτή την Κυριακή από το ABC. Και με δεδομένο ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο red carpet event όλου του χρόνου αλλά και ότι μας έχει λείψει όσο ποτέ άλλοτε ο glam εαυτός μας, η ανυπομονησία και το ενδιαφέρον όλων για τις εμφανίσεις των star είναι μεγάλη.

Τζούλια Ρόμπερτς

Τα  updos χτενίσματα μπορεί να είναι δύσκολα: Χάρη στη δημοτικότητα των bouffants τη δεκαετία του ’50 και του ’60, το γλυπτό αυτό στιλ μπορεί να γίνει εύκολα ρετρό. Αλλά με ένα βαθύ πίσω μέρος και λίγο όγκο, η Ρόμπερτς διάλεξε ένα στυλ που αποδείχθηκε διαχρονικό (και εξίσου αξέχαστο με το ασπρόμαυρο φόρεμα της  από τον οίκο Valentino).

Χάλι Μπέρι

Στο annal των τέλειων pixies, το κούρεμα της Μπέρι παραμένει ξεχωριστό, χάρη στο κοντό στυλ και τις λεπτές αποχρώσεις του χρώματος του μαλλιού της που πήρε τις χρυσές και μπορντό αποχρώσεις του Elie Saab φορέματος της.

Τζένιφερ Άνιστον

Σε ό, τι αφορά την αβίαστη ομορφιά, η Άνιστον μπορεί να είναι η βασίλισσα του Cool. Αλλά ακόμη και για τη μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ παραμένει πιστή στην φυσική ομορφιά. Εδώ, το αστέρι κατάφερε με μια κομψή μικρή πλεξούδα να μπει στη λίστα με τις πιο καλοχτενισμένες ηθοποιούς του κόκκινου χαλιού.

Αντζελίνα Τζολί

Αυτή ήταν η χρονιά που το πόδι της Αντζελίνα Τζολί όχι μόνο έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και απέκτησε τον δικό της λογαριασμό Twitter, αλλά και τα κυματιστά μαλλιά της που έκαναν το σύνολο να φαίνεται αβίαστο και λαμπερό.

Ζεντάγια

«Η επιλογή μου να έχω τα μαλλιά μου ράστα στα Όσκαρ ήταν για να υπενθυμίσω σε ανθρώπους που έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος με εμένα πως έχουμε πολύ ωραία μαλλιά!», έγραψε στο instagram της.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024