Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το tweet της Καρντάσιαν για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Το tweet της Καρντάσιαν για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους και δέχτηκε κύματα συμπαράστασης από τους συμπολίτες του, διάσημους και μη

Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε ένα tweet με ένα μήνυμα γεμάτο χαρά και υπερηφάνεια για την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να αναγνωρίσει επίσημα την γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, το μήνυμά της ανέφερε:

Μετά από περισσότερο από έναν αιώνα μάχης για αλήθεια και αναγνώριση, σήμερα ο λαός τηων Αρμενίων έλαβε την αναγνώριση για την οποία όλοι ελπίζαμε και προσευχόμασταν, με τον Πρόεδρο Μπάιντεν να χαραξτηρίζει επισήμως την σφαγή 1.5 εκατομμυρίων Αρμενίων το 1915 ως γενοκτονία.

Ήτανένα μακρύ ταξίδι για την Αρμένικη κοινότητα. Κάθε χρόνο, ένιωθα ότι όλο και πλησιάζαμε όλο και περισσότερο στο να αναγνωρίσουμε την γενοκτονία. Τελικά, αυτή η μέρα ήρθε.

Είμαι υπερήφανη για την κληρονομιά μου, υπερήφανη για τις Αρμενικές κοινότητες και ευγνώμων στον Πρόεδρο Μπάιντεν που εξασφάλισε σε κάθε Αρμένιο αυτήν την μέρα και αυτή την αλήθεια. Αν και τίποτα δεν θα φέρει πίσω στην ζωή τους Αερμένιους και τις Αρμένισσες που δολοφονήθηκαν, ελπίζω ότι τουλάχιστον οι οικογένειές τους θα νιώσουν τώρα μια αίσθηση γαλήνης.

Θα συνεχίζω να τιμών και να θυμάμαι εκείνους που χάσαμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αλλά τώρα με την ελπίδα ότι μετά την αναγνώριση της εις βάρος τους γενοκτονίας, δεν θα επιτρέψουν ποτέ ξανά να επαναληφθούν οι αγριότητες του παρελθόντος.

Ευχαριστούμε Πρόεδρε Μπάιντεν για το θάρρος σου να πεις την αλήθεια που άλλοι επέλεξαν να μην πουν.

Κιμ

Δείτε το πρωτότυπο κείμενο-ανάρτηση της Καρντάσιαν:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024