
Βέμπερ: Συντονισμένη προσέγγιση της ΕΕ για την αντιμετώπιση της εμφάνισης του ινδικού στελέχους
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ σημειώνει ότι «ορισμένες περιπτώσεις Covid με την ινδική μετάλλαξη έχουν ήδη εμφανιστεί στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες της ΕΕ»
Την ανησυχία του για την εξάπλωση του ινδικού στελέχους του κοροναϊού εκφράζει ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ επισημαίνοντας ότι επείγει μία συντονισμένη ευρωπαϊκή προσέγγιση.
«Τα νέα για την εξέλιξη της κατάστασης τoυ κοροναϊού στην Ινδία είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Η ινδική μετάλλαξη φαίνεται να εξαπλώνεται γρήγορα και η κατάσταση εκεί απειλεί να ξεφύγει από τον έλεγχο» αναφέρει.
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ σημειώνει ότι «ορισμένες περιπτώσεις Covid με την ινδική μετάλλαξη έχουν ήδη εμφανιστεί στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες της ΕΕ» και υπογραμμίζει ότι «αυτή τη φορά, οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ πρέπει να ενεργήσουν αμέσως και να επιβάλουν προσωρινή απαγόρευση εισερχόμενων πτήσεων από την Ινδία και κοινούς ευρωπαϊκούς περιορισμούς εισόδου».
« Χρειαζόμαστε επίσης μια ομοιογενή προσέγγιση για τους ελέγχους και τους κανόνες καραντίνας για άτομα που προέρχονται από την περιοχή. Δεν μπορούμε να αντέξουμε μια άλλη ανεξέλεγκτη μετάλλαξη να εξαπλωθεί στα αεροδρόμια μας. Επείγει μια συντονισμένη προσέγγιση της ΕΕ» καταλήγει ο κ. Βέμπερ.
- Κυψέλη: Μυστήριο με το υγρό τσιμέντο που πλημμυρίζει δρόμους της περιοχής
- Λίλα Μπακλέση: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανακοίνωση της ηθοποιού
- Ψάχνει ανατροπή του 3-0 η ΑΕΚ κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο
- «Βράζουν» στη Ρεάλ με τη διαιτησία: Την… έπεσαν στον Βίντσιτς με τη λήξη του ματς με την Μπάγερν (vid)
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup



