O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, αλλά φέτος στο Καμπιονάτο απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Για και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως σημασία έχει πως νιώθει και τι μπορεί να πετύχει!
Ο Ζλάταν μίλησε στο Milan Tv και ανέφερε:
«Νομίζω είναι θετικές. Ακόμα και αν κάποιος είχε αμφιβολίες για μένα πριν έρθω, απέδειξα πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας.
Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θέλω να νιώθω καλά και να κάνω αυτά που μπορώ. Όλοι ήμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το καλύτερο στην ομάδα».
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.