Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρελό πάρτι της Μπαρτσελόνα: Διέσυρε την Χετάφε με 5-2

Τρελό πάρτι της Μπαρτσελόνα: Διέσυρε την Χετάφε με 5-2

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-2 τη Χετάφε στο «Καμπ Νου», ανέβηκε στην 3η θέση με 68 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιονέλ Μέσι (δύο γκολ, μία ασίστ και δύο δοκάρια), ο οποίος διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τίτλου για τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε άνετα με 5-2 της Χετάφε για την 31η αγωνιστική της La Liga, ανεβαίνοντας στην 3η θέση με 68 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ, μία ασίστ και δύο δοκάρια, ενώ στο τέλος άφησε τον Γκριεζμάν να εκτελέσει το πέναλτι για το 5-2 στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς, με τον Μέσι να σημαδεύει το δοκάρι μόλις στο 4′ αλλά λίγο αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 8′ ο Μπουσκέτς βρήκε εξαιρετικά τον Αργεντινό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και νίκησε από κοντά τον Σόρια για το 1-0.

Η απάντηση της Χετάφε ήρθε άμεσα. Στο 12′ ο Κουκουρέγια έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Άνχελ ήρθε σε επαφή με την μπάλα, η οποία κόντραρε στο σώμα του Λανγκλέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 1-1.

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε ρυθμούς και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 28′. Μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της Χετάφε, ο Τσάκλα γύρισε την μπάλα προς τον Σόρια, ο οποίος όμως είχε βγει από την εστία του, με αποτέλεσμα να πετύχει αυτογκόλ, κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του Κούμαν.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ακόμη ένα δοκάρι ξανά με τον Μέσι στο 33′, ωστόσο ο Αργεντινός στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε από τα δεξιά, κάνοντας το 3-1.

Οι Καταλανοί έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, με τη Χετάφε να το εκμεταλλεύεται και να μειώνει σε 3-2 με πέναλτι του Ουνάλ στο 69′. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει και σφράγισε τη νίκη στο 87′ με τον Αραούχο να σημειώνει με κεφαλιά το 4-2, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Γκριεζμάν με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ζόρντι Άλμπα, Μινγκέθα (75′ Ουμτιτί), Πικέ (45′ Αραούχο), Λενκλέ (45′ Μορίμπα), Μπούσκετς, Ντε Γιόνγκ, Σέρχι Ρομπέρτο (64′ Τρινκάο), Πέδρι, Γκριεζμάν, Μέσι

Χετάφε: Σόρια, Ντακομάν, Τσάκλα, Τσέμα (76′ Χοσέτε), Ιγκλέσιας, Νταμιάν Σουάρεθ, Μακσίμοβιτς (45′ Αραμπάρι), Αλενιά (45′ Αμπντουλάι), Κουκουρέγια (45′ Ακουρούγκου), Κούμπο, Άνχελ (63′ Ουνάλ)

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024