Στην αντεπίθεση μετά τα όσα έγιναν με την European Super League περνάει η Premier League και είναι έτοιμη να θεσπίσει νέους κανονισμούς και νόμους προκειμένου να είναι… ασφαλής από παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.
Σύμφωνα με τους «Times» η διοργανώτρια αρχή της αγγλικής ομοσπονδίας είναι έτοιμη να θεσπίσει έναν νέο κανονισμό για ανάλογες περιπτώσεις, ενώ κάτι ανάλογο σκέφτονται και άλλες Ομοσπονδίες αλλά και η UEFA.
Συγκεκριμένα, ο κανονισμός αυτός θα αναφέρει πως όσες ομάδες επιλέξουν μελλοντικά να συμμετάσχουν στην European Super League ή σε κάποια άλλη κλειστή λίγκα που θα δημιουργηθεί, θα αποβάλλονται άμεσα από τη διοργάνωση! «Αυτός ο κανονισμός θα σκοτώσει για πάντα την απειλή της European Super League», ανέφερε στους Times ανώτατο στέλεχος της Premier League.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.