Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαγός: Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα τον πληρώνουν και μέσα στη φυλακή

Λαγός: Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα τον πληρώνουν και μέσα στη φυλακή

Την Δευτέρα 26 Απριλίου αποφασίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την άρση της ασυλίας του Λαγού. Ωστόσο και μέσα στη φυλακή δεν θα χάσει όλα τα προνόμιά του καθώς θα συνεχίζει να πληρώνεται μέχρι να καταδικαστεί αμετάκλητα.

Η ώρα για να αρθεί επιτέλους η ασυλία του ναζί Λαγού πλησιάζει, καθώς τη Δευτέρα το Ευρωκοινοβούλιο θα αποφασίσει επ΄αυτού. Ο Λαγός που έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και του έχει επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή από όλους τους χρυσαυγίτες δεν θα χάσει τελείως τα προνόμιά του ακόμα κι αν οδηγηθεί στη φυλακή.

Μέχρι να καταδικαστεί αμετάκλητα θα λαμβάνει το μισθό του κάθε μήνα, που σημαίνει 6.800 ευρώ και πιθανόν και άλλα 4.300 ευρώ ως αποζημίωση για τη διατήρηση του γραφείου του. Συνολικά δηλαδή υπάρχει περίπτωση να λαμβάνει 11.000 ευρώ κάθε μήνα, όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται για κάποιον που είναι διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης και με αυτά τα χρήματα μπορεί να συνεχίζει να χρηματοδοτεί εγκληματικές ενέργειες.

Την ίδια στιγμή υπάρχει ο προβληματισμός για το πως ο Λαγός θα οδηγηθεί στη φυλακή εφόσον αρθεί η ασυλία του. Ο ίδιος άλλοτε λέει πως θα γυρίσει μόνος του στην Ελλάδα και θα παραδοθεί και άλλες φορές πως θα καταφύγει σε χώρα που του προσφέρει άσυλο.

Διαβάστε επίσης: O Λαγός, ο Παππάς και η σκύλα του φασισμού που είναι ξανά σε οργασμό

Εάν ο Λαγός δεν έρθει αυτοβούλως στη χώρα για να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές, όπως και τα υπόλοιπα καταδικασμένα μέλη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, τότε το ελληνικό κράτος θα πρέπει να στείλει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και να ζητήσει από το Βέλγιο τη σύλληψή και την έκδοσή του, όπως ανέφερε η Μαρία Ψαρά στο OPEN

Γι αυτό κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο το ελληνικό κράτος να προβεί  σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Λαγός να μην καταφέρει να ξεφύγει, όπως ο Παππάς, αλλά να βρεθεί επιτέλους στις φυλακές.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024