Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση και ερωτευμένος

Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση και ερωτευμένος

Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε σχέση.

Ο Απόστολος Ρουβάς φέτος «συστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό ως σεφ του «Πάμε Δανάη!» καθώς μέχρι τότε τον γνωρίζαμε ως αδελφό του Σάκη Ρουβά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος αποκάλυψε πως πριν τον κερδίσει ο κόσμος της μαγειρικής είχε κάνει δεκάδες άλλες δουλειές.

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή του τον οδήγησε να εγκαταλείψει την Κέρκυρα και να «χτίσει» στην Αθήνα μια νέα ζωή από το μηδέν.

«Είμαι στην Αθήνα από το 2013. Τη δεύτερη φορά που ήρθα, ήμουν πολύ αποφασισμένος να φτιάξω, όπως θέλω τη ζωή μου. Δεν ήταν το πρόβλημα η Κέρκυρα, αλλά η αλλαγή ήταν μέσα μου, ήθελα μια διαφορετική οπτική σε νέο τόπο.

Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς άλλαξα στάση ζωής.

Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε ν’ αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω όλα διαφορετικά»

Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τ’ αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά» δήλωσε ο ίδιος.

Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι μόνος

Στη συνέχεια, ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη Ρουβά και στο διαζύγιο των γονιών του.

«Ο Σάκης χάρηκε για μένα που πήγα στην εκπομπή. Επειδή μπήκα σε συνδυασμό με αυτό που αγαπάω να κάνω, με αυτό που έχω σπουδάσει. Είμαι αρκετά κοινωνικός, αλλά έχω τις στιγμές που κλείνομαι στον εαυτό μου. Θα μοιραστώ το πρόβλημά μου και ανάλογα σε ποιον θα το μοιραστώ και ανάλογα πώς το νιώθω. Νομίζω ότι όλοι είμαστε λίγο πολύ ευαίσθητοι» υπογράμμισε και συνέχισε:

«Ήμουν αρκετά μικρός όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς μου, επτά χρονών. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μια έντονη κατάσταση, όπου δεν μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί, θέλει απλά να τελειώσει όλο αυτό. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ με όλο αυτό».

Τέλος, ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό, όμως, δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024