Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες επιστράτευσαν… μπουλντόζα για να «ανοίξουν» σούπερ μάρκετ
Η επιχείρηση των κακοποιών πραγματοποιήθηκε μέσα μόλις τέσσερα λεπτά
Ολόκληρη μπουλντόζα χρησιμοποίησαν διαρρήκτες για να μπορέσουν να εισβάλουν σε σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά το κτίριο καθώς χρησιμοποίησαν την μπουλντόζα προκειμένου να γκρεμίσουν συγκεκριμένο μέρος του τοίχου και να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο.
Όπως αναφέρει το lagadas.net, η επιχείρηση των κακοποιών πραγματοποιήθηκε μέσα μόλις τέσσερα λεπτά και χρησιμοποιήθηκαν δύο οχήματα (η μπουλντόζα και το φορτηγάκι διαφυγής) που είχαν κλέψει από τον Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο αντίστοιχα.
Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Άμεση Δράση όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα. Ωστόσο, πριν εξαφανιστούν κατάφεραν να κλέψουν πακέτα τσιγάρων και ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.
Σύμφωνα με το lagadas.net, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα.
Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442