Το συγκρότημα The National, η τραγουδίστρια, Ζίλιεν Μπέικερ, ο DJ A-Trak και άλλοι εντάχθηκαν σε συνασπισμό καλλιτεχνών που συμμετέχει σε εκστρατεία για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Οι National και η Ζίλιεν Μπέικερ θα σχεδιάσουν ποδήλατα Solé για την καμπάνια δράσης για το κλίμα της Propeller, NOW: Climate Action και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στο Συμβούλιο Προάσπισης Φυσικών Πόρων των ΗΠΑ και σε άλλες «κορυφαίες περιβαλλοντικές ομάδες», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Propeller συνεργάζεται με κορυφαίους περιβαλλοντικούς οργανισμούς, καλλιτέχνες, Φεστιβάλ για να ξεκινήσει μια νέα εποχή απόλυτα απαραίτητης δράσης για το κλίμα.

Άλλοι καλλιτέχνες, όπως οι A-Trak, Bob Moses, AC Slater, Lauren Ruth Ward και Craze θα προσφέρουν διαφορετικά έπαθλα και εικονικές εμπειρίες σε δημοπρασία για τη συγκέντρωση πόρων για τους σκοπούς της εκστρατείας.

Ο Lil Dicky, εν τω μεταξύ, δίνει στους θαυμαστές την ευκαιρία «να δουν από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής» με ένα «ταξίδι σε μια εξωτική τοποθεσία».

Παρ’ όλο που η εκκίνηση της καμπάνιας NOW: Climate Action έχει προγραμματιστεί για την σημερινή Ημέρα της Γης (22 Απριλίου), θα επεκταθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

«Η κλιματική αλλαγή θα επιλυθεί μόνο με συνεχή προσοχή και πίεση απ’ όλους μας και βλέπουμε αυτήν την εκστρατεία ως έναν τρόπο για να ενεργοποιήσουμε το κίνημα» δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ,  ο ιδρυτής της Propeller, Μπράντον Ντερός προσθέτοντας ότι η πλατφόρμα σκοπεύει να αφήσει τους καλλιτέχνες, τους θαυμαστές και τους influencers να «εμπλακούν και να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για καλό σκοπό».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr