Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι, ήπιε γάλα και κάθισε να δει πορνό

ΗΠΑ : Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι, ήπιε γάλα και κάθισε να δει πορνό

Σε ποινή φυλάκισης άνω των έξι ετών καταδικάστηκε ένας όχι και τόσο πανούργος διαρρήκτης, ο οποίος προδόθηκε από το… στίγμα που άφησε

Σε ποινή φυλάκισης άνω των έξι ετών καταδικάστηκε ένας μερακλής διαρρήκτης, ο οποίος προδόθηκε από το… στίγμα που άφησε.

Ένας 22χρονος από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ ομολόγησε ότι τη ληστεία που έκανε σε σπίτι στο οποίο έμεναν φοιτήτριες, αφού πρώτα διέπραξε σεξουαλική πράξη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση των έξι ετών και οκτώ μηνών.

Τον… πρόδωσε το σπέρμα του

Ο Τζόναθαν Χοσέ Ρουίζ εισέβαλε στην κατοικία τριών φοιτητριών, ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο στην ληστεία. Αφού ήπιε γάλα και έφαγε μερικά μπισκότα που βρήκε στο σπίτι, στη συνέχεια χρησιμοποίησε έναν φορητό υπολογιστή, ο όποιος άνηκε σε μια από τις τρεις φοιτήτριες, κατέβασε ταινίες πορνό και διέπραξε σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο, προδόθηκε από το σπέρμα του που βρέθηκε στον υπολογιστή και βοήθησε την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του. Μάλιστα, κατά την σύλληψή του βρέθηκαν στην κατοχή του και εσώρουχα των τριών φοιτητριών, καθώς και άλλα αντικείμενα που είχαν μέσα στο σπίτι.

Οι αστυνομικές Αρχές χρησιμοποίησαν μια μέθοδο μέσω του DNA από το σπέρμα του δράστη και έτσι κατάφεραν να φτάσουν πιο γρήγορα στον εντοπισμό του. Ο 22χρονος ήταν γνώριμος στην αστυνομία της πόλης, καθώς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Eίχε καταδικαστεί για βανδαλισμό

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, το 2017 είχε καταδικαστεί για βανδαλισμό σε τουαλέτες σχολείου, αλλά και για κατοχή συσκευών γκράφιτι.

Μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 ημερών, αλλά και σε 200 ώρες υποχρεωτικής κοινοτικής υπηρεσίας, όπου του ζητήθηκε να αφαιρέσει γκράφιτι.

Ο 22χρονος αποδέχθηκε την προσφορά από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της περιοχής, ο οποίος του ζήτησε να ομολογήσει. Παρόλα αυτά στη συνέχεια τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι ετών και οκτώ μηνών. Ο αναπληρωτής εισαγγελέας της κομητείας αντιτάχθηκε στην πρόταση του δικαστή και έτσι του επιβλήθηκε η συγκεκριμένη ποινή.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024