Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Downton Abbey: Έρχεται δεύτερη ταινία τα φετινά Χριστούγεννα - Και με Μάγκι Σμιθ

Downton Abbey: Έρχεται δεύτερη ταινία τα φετινά Χριστούγεννα – Και με Μάγκι Σμιθ

Η παραγωγή για την συνέχεια της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και το καστ είναι πιο ολοκληρωμένο απ’ ό, τι περιμέναμε.

Μια νέα ταινία βασισμένη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Downton Abbey του Τζούλιαν Φέλοους θα κυκλοφορήσει φέτος τα Χριστούγεννα.

Το κάστ της ταινίας, που δεν έχει ακόμα τίτλο και ξεκίνησε να γυρίζεται την προηγούμενη εβδομάδα, είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με ό, τι ίσως να περίμεναν οι φανς της σειράς.

Προς ευχάριστη έκπληξη όλων στην νέα ταινία θα συμμετέχει και η Μάγκι Σμιθ η οποία αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα ξαναέπαιρνε μέρος σε πρότζεκτ σχετικό με το Downton.

Εκτός από τα υπόλοιπα αγαπημένα πρόσωπα της σειράς όπως τον Χιου Μπόνεβιλ (Ρόμπερτ Κρόουλι) και τον Τζιμ Κάρτερ (Κάρσον) που επιστρέφουν, νέα πρόσωπα όπως ο Χιου Ντάρσι, η Λόρα Χάντοκ και o Ντομινίκ Γουέστ έρχονται να διανθίσουν το καστ.

Η τηλεοπτική σειρά τελείωσε αφήνοντάς μας στο 1926 ενώ η ταινία που ακολούθησε διαδραματιζόταν ενάμισι χρόνο αργότερα και περιστρεφόταν γύρω από μια επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στους Κρόουλι.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Παρόλο που η τελευταία ταινία περιλάμβανε την αποκάλυψη πως ο χαρακτήρας της Μάγκι Σμιθ δεν είχε ακόμη πολύ χρόνο ζωής, η 86χρονη καταξιωμένη ηθοποιός θα επιστρέψει πραγματοποιώντας γυρίσματα κάτω από ενισχυμένα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024