Θα μπορούσε να είναι ερώτηση σε trivial pursuit, και μάλλον από τις εύκολες.
«Ήρωας κόμικ της Marvel που έσπασε ταμεία στους κινηματογράφους απλώνοντας στις οθόνες μια τετραλογία για μικρά και μεγάλα παιδιά. Και την ίδια στιγμή: μια από τις σπουδαιότερες rock επιτυχίες στην ιστορία της μουσικής με την υπογραφή των Black Sabbath».
Το βρήκατε; Ναι, προφανώς ο Iron Man.
Και αν πάλι ψάχναμε για τον… πληθυντικό του; Δηλαδή κάτι σε Iron Men; Τότε θα αφήναμε τη βιομηχανία του θεάματος και τα επιτραπέζια παιχνίδια. Απλά θα ρίχναμε μια ματιά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει έναν, αλλά δύο «σιδερένιους» στο ρόστερ του. Τον Γιώργο Μασούρα και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μεγάλος ΟΦΗ, νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ στην παράταση (2-2 κ.δ.) μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του. Με άδεια χέρια ο Δικέφαλος στα 100 του χρόνια.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.