Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Τούμπα

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει ακόμη στον σχηματισμό, αλλά και την ενδεκάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, δοκιμάζοντας και ένα εναλλακτικό πλάνο για την Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19:30), με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην βγάζει αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεδομένα δεν υπολογίζει τους Μπα, Σεμέδο και Χασάν λόγω προβλημάτων τραυματισμών.

Ο Μαρτίνς εξαιτίας των προβλημάτων, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον σχηματισμό αλλά και για την ενδεκάδα του ματς με τον Δικέφαλο του βορρά και έχει δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες δυο διαφορετικές διατάξεις. Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε το 3-4-3 που έχει επιλέξει στα τελευταία παιχνίδια και έχει αποφέρει καρπούς, ενώ σήμερα έκανε μια δοκιμή στο κλασικό 4-3-3 που χρησιμοποιεί στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής εφόσον επιλέξει το 3-4-3, προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα με τον Σα στο τέρμα και τους Αβραάμ, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην τριάδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Καμαρά, ενώ σαν πλάγιοι μπακ χαφ ήταν οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος και στην τριάδα της επίθεσης οι Μασούρας, Μπρούμα και Ελ Αραμπί, με τον Φορτούνη να είναι υποψήφιος και αυτός για μια εκ των δυο θέσεων στα πλάγια της επίθεσης.

Στο εναλλακτικό πλάνο του Μαρτίνς που δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση λοιπόν, ο Σα παραμένει αμετακίνητος στην εστία, όμως επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε τους Ανδρούτσο, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην τετράδα, ενώ στη μεσαία γραμμή τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά, αφήνοντας στον πάγκο ουσιαστικά τον Ρέαμπτσιουκ. Στην τριάδα της επίθεσης και πάλι προτίμησε τους Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί, ενώ ξανά δοκίμασε τον Κώστα Φορτούνη που στις θέσεις των πλάγιων, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024