Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπιγιονσέ φέρνει ξανά στην μόδα ένα αξεσουάρ από τα παλιά

Η Μπιγιονσέ φέρνει ξανά στην μόδα ένα αξεσουάρ από τα παλιά

Κάθε εμφάνιση της Μπιγιονσέ δημιουργεί τάση στην μόδα

Κάθε εμφάνιση της Μπιγιονσέ δημιουργεί τάση στην μόδα. Η βασίλισσα της μουσικής λατρεύει να φοράει σακάκια και κοστούμια, αλλά τα κομμάτια που αυτή και η ενδυματολόγος της, Ζερίνα Άκερς, επιλέγουν να πάντα μοναδικά αξεσουάρ και κοσμήματα που θα τα κάνουν ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα: όταν η τραγουδίστρια ενημέρωσε το Instagram της χτες το απόγευμα με μια εμφάνιση από την απόδραση της στο Λας Βέγκας, όπου μαζί με τον σύζυγο της Jay-Z απόλαυσαν την επέτειο του γάμου τους, επέλεξε ένα κομψό κοστούμι με μια λεπτομέρεια από το παρελθόν που προβλέπεται πως θα γίνει ξανά τάση.

Το κοστούμι της συνόδευσε μια αλυσίδα από τον οίκο Area που έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα άνοιξη / καλοκαίρι 2020 της μάρκας τον Σεπτέμβριο του 2019. Η εναρκτήρια εμφάνιση της φαντασμαγορικής πασαρέλας έγινε μάλιστα viral όταν το μοντέλο Nella Ngingo περπάτησε φορώντας ένα μεγάλο λευκό σακάκι και ασορτί παντελόνι μαζί με μια σειρά από κολιέ – ταυτότητα. Ένας συνδυασμός κλασικής σιλουέτας και αξεσουάρ που διαδόθηκε από τις κοινότητες των μαύρων και λατίνων στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και αγκαλιάστηκε στην κουλτούρα του χιπ χοπ, η εμφάνιση ενέπνευσε τη σύνθεση του παρελθόντος και του παρόντος που ενέπνευσε τη συλλογή των Beckett Fogg και Piotrek Panszczy.

Η έκδοση αλά Μπιγιονσέ, φυσικά, προσαρμόστηκε για να εμφανίζει το όνομα της τραγουδίστριας.

Το κοστούμι περιλάμβανε χρυσές αλυσίδες που φέρουν το όνομά της στο πέτο της και διάσπαρτες στο μπροστινό μέρος του κοστουμιού. Είναι ήδη οπαδός των κοσμημάτων που φέρει το μόνικερ της – οι θαυμαστές μπορεί να θυμούνται το κολιέ «Yonce» από τα κοσμήματα Basile και Pape Bespoke που φορούσε το 2017 στο ομώνυμο οπτικό άλμπουμ και σε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο Instagram, ενημέρωσε με κοντινό πλάνο την νέα της στιλιστική εμμονή και έδωσε μια εναλλακτική ματιά στην τάση, αυτή τη φορά φορεμένη όχι μόνο στο λαιμό, αλλά και στο ρούχο.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024