Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιμπραχίμ Καλίν : Το πρωί «δεξί χέρι» του Ερντογάν, το βράδυ... αστέρι της πίστας

Ιμπραχίμ Καλίν : Το πρωί «δεξί χέρι» του Ερντογάν, το βράδυ… αστέρι της πίστας

Εκτός από πρόσωπο εμπιστοσύνης του «σουλτάνου», είναι και... δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής

Στις 25 Ιανουαρίου είχε τεθεί επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ τους τελευταίους μήνες δήλωσε παρών στις πιο δύσκολες στιγμές των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όταν φτάσαμε ακόμα και ένα βήμα πριν από το θερμό επεισόδιο.

Θεωρείται το «δεξί χέρι» του Ταγίπ Ερντογάν, συγκεντρώνει όλο και περισσότερες εξουσίες, ενώ κάποιες φορές λειτουργεί ως σκιώδης υπουργός Εξωτερικών, αναλαμβάνοντας ειδικές αποστολές και εκφράζοντας τις θέσεις του τούρκου προέδρου ως θεωρητικός του πολιτικού Ισλάμ.

Ο λόγος για τον Ιμπραχίμ Καλίν, ο οποίος το 2014 διορίστηκε υπεύθυνος Τύπου του Ταγίπ Ερντογάν και το 2018 προήχθη σε σύμβουλό του.

Ωστόσο, εκτός από πρόσωπο εμπιστοσύνης του «σουλτάνου», είναι και… δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες -σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου οι οποίοι παρουσιάζουν σχετικό ρεπορτάζ- κυκλοφόρησε νέο σουξέ.

Πρόκειται για ένα μελαγχολικό τραγούδι που έχει γράψει και τραγουδά ο ίδιος με τίτλο «Είμαι ένα τίποτα».

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 368.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το videoclip που το συνοδεύει, με πρωταγωνιστή τον Καλίν, ο οποίος μάλιστα παίζει μπαγλαμά.

Κι άλλες επιτυχίες

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη επιτυχία για τον Καλίν που έχει συνθέσει και άλλα τραγούδια στο παρελθόν, ανάμεσά τους ένα στη μνήμη των τούρκων στρατιωτών που έπεσαν στη μάχη της Καλλίπολης, το 1915 και ένα τραγούδι για τον έρωτα, με τίτλο «Είσαι δική μου, είμαι δικός σου».

Οι συνθέσεις του κυκλοφορούν μέσω της Poll Production, εταιρείας μουσικών και κινηματογραφικών παραγωγών με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024