Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: «Η προσωπική μου ζωή είναι διαυγής - Δεν ντρέπομαι για τίποτα»

Χάρης Ρώμας: «Η προσωπική μου ζωή είναι διαυγής – Δεν ντρέπομαι για τίποτα»

«Δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Η προσωπική μου ζωή είναι διαυγής και υπέροχη» δηλώνει ο Χάρης Ρώμας για τις κατηγορίες που έχει δεχθεί

Στις καταγγελίες που έχουν κλονίσει συθέμελα τον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark.

«Ήταν η στιγμή της Μπεκατώρου η οποία αποφάσισε να κάνει κάτι πάρα πολύ γενναίο και από εκεί συνέχισε η Δούκα. Από τη στιγμή που τη βασάνιζε τόσα χρόνια καλά έκανε. Έτσι ξεκίνησε με τους καλλιτέχνες. Ναι μεν κρατήθηκαν οι παρενοχλήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, πράγματα που δεν ήξερα στο μέγεθος αυτό» τόνισε.

Στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει κατηγορηθεί από συγκεκριμένα ΜΜΕ για παρόμοιες πράξεις και κινήθηκε νομικά.

«Έκανα όλη τη νόμιμη διαδικασία. Εξώδικο, μήνυση και αγωγή και θα το τραβήξω μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Η προσωπική μου ζωή είναι διαυγής και υπέροχη. Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Αγαπώ, είμαι ερωτευμένος», ανέφερε.

Η επιστροφή στην μικρή οθόνη και η νέα σειρά

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» που ήταν καλύτερη από αυτή που περίμενε, ενώ αποκάλυψε ότι για την επόμενη σειρά του θα έχει μια ομάδα που θα την καθοδηγεί για να γράφει, κάτι που θα κάνει για πρώτη φορά.

«Τελειώσαμε με τα γυρίσματα και υπάρχει συναισθηματική φόρτιση γιατί υπάρχει δέσιμο. Δεν υπήρχε καμία διαφωνία μεταξύ μας. Η Σοφία Μουτίδου είναι σχεδόν η μόνη που δεν μπορέσαμε να εντάξουμε στη σειρά. Κλείνει οριστικά το κεφάλι γιατί γεννήθηκε μέσα μου κάτι καινούργιο που το μοιράστηκε με την Άννα Χατζησοφία και ενθουσιάστηκε», είπε για το «Καφέ» και έδωσε ένα στοιχείο για τη νέα σειρά:

«Είναι εποχής του ’60 και θέλω να το κάνω με μεγάλη χαρά. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι μέχρι το τέλος της ζωής μου. Μάλλον όμως η νέα σειρά θα είναι σε άλλο κανάλι. Θα δούμε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψουμε».

«Έχω σκεφτεί να φτιάξω μια ταινία για εμένα και την Ελένη. Με πολύ ειδικό τρόπο το σενάριο. Αλλά όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και πιστεύω θα δεχτεί», αποκάλυψε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024