Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα πιστεύετε πόσα άτομα συνοδεύουν την Ελισάβετ στα ταξίδια της

Δεν θα πιστεύετε πόσα άτομα συνοδεύουν την Ελισάβετ στα ταξίδια της

Γιατί η συνοδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στα ταξίδια της αποτελείται από 34 άτομα

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ακόμη και στα 94 της χρόνια, έχει ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, γεμάτο απαιτητικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθει πλήρως.

Αναφορικά με τα ταξίδια της, η Αυτή Μεγαλειότης δεν έχει καταφέρει ποτέ να επιτύχει αυτό που λέμε «solo» ταξίδι, καθώς η θέση και το αξίωμά της κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε ποτέ.

Αντιθέτως, ακόμη και στα ταξίδια της περιβάλλεται από έναν μεγάλο αριθμό ατόμων – υπαλλήλων της, οι οποίοι φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού της – από το φαγητό και το ποτό της, μέχρι τα επαγγελματικά ραντεβού, το ντύσιμο και το χτένισμά της.

Όπως αναφέρει το thelist.com, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει σχεδόν πάντα μαζί της μια συνοδεία δεκάδων ανθρώπων, συγκεκριμένα 34 ατόμων συνολικά, οι οποίοι αποτελούν και τη βασική «ομάδα» της.

Ολόκληρη η βασιλική αυλή στο αεροπλάνο

Οι σχεδόν τρεις δωδεκάδες άνθρωποι της ομάδας της περιλαμβάνουν τον υπεύθυνο για τις λεπτομέρειες τροφοδοσίας της βασίλισσας κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, καθώς και αμέτρητους γραμματείς.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι γραμματείς έχουν γραμματείς. Υπάρχει, λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προσωπικός γραμματέας της βασίλισσας και ο αναπληρωτής του, ένας γραμματέας για καθέναν από αυτούς τους γραμματείς.

Όταν ήταν εν ζωή και ταξίδευε ο πρίγκιπας Φίλιππος, είχε και αυτός άλλους δύο γραμματείς.

Στο ιδιωτικό αεροπλάνο της βασίλισσας επιβιβάζονται μαζί της, επίσης, δύο κομμωτές και στυλίστες, υπηρετικό προσωπικό, δύο κυρίες- βοηθοί της Βασίλισσας, καθώς και στρατιωτικό προσωπικό, μέλη του Τύπου και αστυνομικοί σωματοφύλακες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024