Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλκης Κολλάτος : Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Αλέξανδρος με τον αδερφό του

Άλκης Κολλάτος : Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Αλέξανδρος με τον αδερφό του

Ο 44χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή στο Τζάνειο Νοσοκομείο και μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του, Αλέξανδρος

Ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του γνωστού σκηνοθέτη, Δημήτρη Κολλάτου, έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Ο 44χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή στο Τζάνειο Νοσοκομείο και μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του, Αλέξανδρος.

Ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια είχε μιλήσει για τον αδερφό του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Δίπλα στον αδελφό μου έμαθα ότι η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Δεν ξέρω τι έμαθε εκείνος από μένα και φοβάμαι πως δεν θα το μάθω ποτέ. Όταν είμαστε μαζί χορεύουμε, διασκεδάζουμε, είναι μέλος της παρέας μας. Περνάμε πολύ όμορφα. Είναι πολύ εντυπωσιακός ο Άλκης με τη συμπεριφορά ενός 8χρονου παιδιού σε σώμα 40άρη. Ελπίζω και νομίζω ότι καταλαβαίνει πως τον αγαπώ πολύ και ας με στενοχωρεί πάντα το ότι δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα».

Ο Αλέξανρος Κολλάτος, πριν από μερικές μέρες είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άλκης.

Σε πρώτο πλάνο εκείνος και πίσω ο ανιψιός του να κάνει skate.

Δημήτρης Κολλάτος: Αδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης

Συντετριμμένος από τη μεγάλη απώλεια είναι και ο Δημήτρης Κολλάτος, ο οποίος χθες έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του γιου του.

«Σήμερα το πρωί έφυγε ο Αλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα του. Εγώ σπίτι μου, τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης» έγραψε χθες στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης.

Σήμερα το πρωί έφυγε ο Αλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν διπλα του. Εγώ σπίτι μου τα ποδια μου με φοβερούς πόνους με κρατησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Kollatos B στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024