Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλινές αποδράσεις: Χαρίζουμε στην οικογένειά μας αυτό που έχει στ’ αλήθεια ανάγκη

Πασχαλινές αποδράσεις: Χαρίζουμε στην οικογένειά μας αυτό που έχει στ’ αλήθεια ανάγκη

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να γιορτάσουμε και φέτος το Πάσχα με μεγαλοπρέπεια, χαρά και – κυρίως – ασφάλεια. Με την υπογραφή της Grecotel

Πάσχα μαζί. Όπως και κάθε άλλη χρονιά, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή, είναι η αγάπη που μας προσφέρει απλόχερα η οικογένειά μας. Φέτος, η εβδομάδα του Πάσχα, που συμβαίνει να περιλαμβάνει και την Πρωτομαγιά, την ημέρα που έχουμε μάθει να απολαμβάνουμε στο μέγιστο τη λάμψη της Άνοιξης, μπορεί να μετατραπεί και σε μια ευκαιρία για να βιώσουμε την πρώτη αίσθηση ελευθερίας που τόσο έχουμε ανάγκη, με μια κοινή απόδραση. Για τις πρώτες μας εκδρομές μετά από καιρό, η Grecotel σχεδίασε και προσφέρει το «Πάσχα Μαζί», που μέσα από προνομιακά πακέτα τεσσάρων διανυκτερεύσεων μας επιτρέπει να ξαναθυμηθούμε με τον πιο μαγικό τρόπο – και με τη μέγιστη ασφάλεια – τα έθιμα του τόπου μας, σε δυο υπέροχους προορισμούς.

Στιγμές πασχαλινής χαλάρωσης στο Ακρωτήρι του Μύθου

Στα 67 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 3,7 χιλιόμετρα μακριά από τον εμβληματικό Ναό του Ποσειδώνα, σε μια πυκνόφυτη έκταση 300 στρεμμάτων δεσπόζουν τα πολυτελή μπανγκαλόου του Grecotel Cape Sounio.

Ήδη από την άφιξή μας, οι λαμπάδες και τα καλούδια του καλωσορίσματος που έχει προετοιμάσει για εμάς η Grecotel θέτουν τον τόνο για το χαλαρωτικό τετραήμερο που θα ακολουθήσει.

Στις δυο ξεχωριστές ακρογιαλιές του Cape Sounio με τα κρυστάλλινα και ήσυχα νερά ή στις εντυπωσιακές πισίνες, τα παιδιά μας θα απολαύσουν με ασφάλεια το πρώτο τους μπάνιο για φέτος, όσο εμείς θα θαυμάζουμε τη θέα προς τον Ναό.

Όλοι μαζί θα δοκιμάσουμε την εξαιρετική γαστρονομία του Cape Sounio, που για το Πάσχα με αφθονία προσφέρει όλο τον πλούτο του τόπου μας: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο. Και ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα για τα παιδιά, που φυσικά στην Grecotel είναι δωρεάν – όπως και η διαμονή τους στο δωμάτιό μας, αν είναι κάτω των 12 ετών.

Από τις νηστίσιμες επιλογές της Μεγάλης Παρασκευής, μέχρι το παραδοσιακό μενού του Μεγάλου Σαββάτου που φέτος θα περιλαμβάνει την διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel, και φυσικά το πατροπαράδοτο πασχαλινό τραπέζι, οι γευστικές μας επιθυμίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους στη δωρεάν ημιδιατροφή που, λόγω των ημερών, περιλαμβάνει εκτός από το εκλεκτό πρωινό και τα εορταστικά μας γεύματα. Κερασμένα θα είναι και τα εμφιαλωμένα νερά, τα αναψυκτικά, οι μπύρες και τα επιλεγμένα κρασιά από το κτήμα του Cape Sounio που θα συνοδεύουν τα εορταστικά πιάτα.

Και τα παιδιά μας, όσο απαιτητικά κι αν είναι, θα μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή το γεύμα που θα τα ξετρελάνει, στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner, που λειτουργεί καθημερινά 11:00-17:00, αλλά και να απολαύσουν το ειδικό δείπνο που σχεδίασε για εκείνα η Grecotel για τις 20:00 του Μεγάλου Σαββάτου.

Μια μικρή όαση στην Κυλλήνη

Γοητευτικές, με υπέροχα νερά που αντανακλούν το απίθανο πράσινο της ελληνικής φύσης και χρυσαφένια άμμο για τα παιδιά, οι μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης μας (προ)καλούν στις πρώτες μας βουτιές. Εκεί θα συναντήσουμε και το Grecotel Olympia Oasis, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που επιβεβαιώνει το όνομά του. Εξάλλου, τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για το Πάσχα εκτός από έναν οικογενειακό παράδεισο με ειδικά σχεδιασμένο, πλούσιο, all inclusive εορταστικό πρόγραμμα;

Οι ημέρες μας θα ξεκινούν και θα κλείνουν στο ίδιο σημείο: Στον πλούσιο μπουφέ που περιλαμβάνει όλες τις νοστιμιές της ελληνικής παράδοσης. Το μεσημέρι θα μας βρίσκει στην πλατεία Oasis, να απολαμβάνουμε street food και snack ή παγωτό και να σβήνουμε τη δίψα μας με νερό, αναψυκτικά, ζεστά ή κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά και κρασί, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς την παραμικρή επιπλέον χρέωση.

Τα εορταστικά μας γεύματα θα είναι το δώρο της Grecotel για την πρώτη μας οικογενειακή εκδρομή μετά από καιρό, περιλαμβάνοντας τα νηστίσιμα εδέσματα της Μεγάλης Παρασκευής, το παραδοσιακό μενού του Μεγάλου Σαββάτου με την περίφημη μαγειρίτσα της Grecotel και, φυσικά το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας, κορύφωση των πασχαλινών μας εορτασμών. Κέρασμα θα είναι και τα ποτά μας.

Ανάμεσα στα παιχνίδια και τις ξεχωριστές δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση της περιοχής, τα παιδιά κάτω των 14 ετών μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις παροχές του Olympia Oasis εντελώς δωρεάν: Από τη διαμονή τους στο δωμάτιό μας, μέχρι τις στάσεις για πεντανόστιμα γεύματα στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner, τα εορταστικά γεύματα των πακέτων και το ειδικό δείπνο στις 20:00 του Μεγάλου Σαββάτου.

Το βράδυ της Ανάστασης θα μας βρει όλους μαζί, με τις λαμπάδες που θα μας έχει χαρίσει η Grecotel ως καλωσόρισμα, μαζί με μια σειρά από άλλα καλούδια, στην στολισμένη εκκλησία του Olympia Oasis, για να ανταλλάξουμε το φιλί της αγάπης και να γιορτάσουμε την ανάσταση του θεανθρώπου.

Κι αν τα περιοριστικά μέτρα εντέλει σταθούν εμπόδιο στην απόδρασή μας, η Grecotel δεσμεύεται να προχωρήσει σε πλήρη και άμεση επιστροφή του ποσού που έχουμε καταβάλει για την επιβεβαίωση της κράτησης ή να μεταφέρει την προκαταβολή σε μελλοντική κράτηση.

Αποδράσεις με ασφάλεια

Όποιον από τους δυο ξεχωριστούς προορισμούς και αν επιλέξουμε για το Πάσχα μαζί με τους αγαπημένους μας, είναι εγγυημένο ότι θα απολαύσουμε τις ημέρες μας με τη μέγιστη ασφάλεια. Χάρη στις μεγάλες εκτάσεις και τους ανοιχτούς χώρους των δύο ξενοδοχείων, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες υπαίθρια, ενώ η Grecotel ακολουθεί πλήρως τα κυβερνητικά πρωτόκολλα.

Οι ήδη προνομιακές τιμές των πακέτων, γίνονται ακόμη πιο δελεαστικές για τα μέλη του Privilege που λαμβάνουν επιπλέον έως 10% έκπτωση.

Ανακαλύψτε τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel Πάσχα Μαζί στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτησή σας online στο grecotel.com.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024