Πανικός σε πτήση- Μαλλιοτράβηγμα για τις μπαγκαζιέρες (Βίντεο)
Το αεροπλάνο απογειώθηκε με πέντε ώρες καθυστέρηση λόγω του απίστευτου καυγά που ξέσπασε.
Με πέντε ώρες καθυστέρηση απογειώθηκε αεροσκάφος από την Κωνσταντινούπολη λόγω απίστευτου καυγά που ξέσπασε μεταξύ επιβατών.
Γροθιές, μαλλιοτραβήγματα και απελπισμένοι αεροσυνοδοί φαίνονται μάλιστα σε βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό.
Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ένας άντρας φαίνεται να τραβάει τα μαλλιά μιας γυναίκας και να τη σέρνει προτού της ρίξει μια μπουνιά.
Ο καυγάς ξέσπασε σε αεροσκάφος της Tunisair λίγο πριν την απογείωση από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο Τύνιδας-Καρχηδόνας στην Τυνησία.
Όταν ξεκίνησε ο καυγά των δύο επιβατών, ένας αεροσυνοδός έσπευσε να τους χωρίσει, μάταια όμως καθώς στον καυγά συμμετείχαν και άλλοι επιβάτες.
Το πλήρωμα ζήτησε τελικά την βοήθεια των ανδρών ασφαλείας για να καταφέρει να επαναφέρει την τάξη.
- Οκτώ τροφές για τα μάτια σου μόνο
- Καιρός: Παραμένει το ανοιξιάτικο σκηνικό την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές – Πού θα βρέξει
- Χαμένα επεισόδια του Doctor Who από το 1965 βρέθηκαν σε παλιά συλλογή ταινιών
- Γιατί κάνουμε τόσο συχνά τα ίδια λάθη;
- Μέση Ανατολή: Η μεγάλη σκακιέρα της μεταφοράς του μαύρου χρυσού
- Πώς κινείται το χρήμα την ώρα του πολέμου


