Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef : Η Μαρίνα επέστρεψε στο MasterChef και... δεν χάρηκε κανείς

MasterChef : Η Μαρίνα επέστρεψε στο MasterChef και… δεν χάρηκε κανείς

Σε μια μαγειρική κόντρα είδαμε στο MasterChef της Τρίτης την Μαρίνα Ντεμολλάι και την Μαρία Λαζαρίδου. Η πρώτη πάλεψε για να κερδίσει το εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας και η δεύτερη για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής

Σε μια μαγειρική κόντρα είδαμε στο MasterChef της Τρίτης την Μαρίνα Ντεμολλάι και την Μαρία Λαζαρίδου. Η πρώτη πάλεψε για να κερδίσει το εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας και η δεύτερη για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Οι προσπάθειες των δύο κοριτσιών, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασαν του τρεις κριτές του MasterChef. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπρεπε να επιλέξουν την λιγότερη κακή ανάμεσα στις δύο προσπάθειες.

Σύμφωνα με την απόφαση τους, αυτή ήταν της Μαρίνας η οποία και φόρεσε την λευκή ποδιά και επέστρεψε εκ νέου στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Χαίρομαι που ξαναμπαίνω» είπε η πλέον αντιπαθής παίκτρια του φετινού διαγωνισμού δηλώνοντας ότι όποιος βρεθεί στον δρόμο της «τον ισοπέδωσα».

Δεν χάρηκε… κανείς

Ανεβαίνοντας στον εξώστη το ψυχρό κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές. Δεν την υποδέχτηκε κανείς, δεν την χαιρέτισε κανείς εκτός από την Κωνσταντίνα που δεν είναι καν στον διαγωνισμό.

Η ίδια στο κιού απείλησε για άλλη μια φορά ότι μπαίνοντας στο σπίτι έχει να πει διάφορα με μερικούς παίκτες ενώ ο Στέφανος απείλησε ότι θα τη βγάλουν έξω στην πρώτη δοκιμασία.

Η ίδια στο κιού απείλησε για άλλη μια φορά ότι μπαίνοντας στο σπίτι έχει να πει διάφορα με μερικούς παίκτες ενώ ο Στέφανος απείλησε ότι θα τη βγάλουν έξω στην πρώτη δοκιμασία.

Ανατροπή για την Μαρία Λαζαρίδου

Για την Μαρία Λαζαρίδου, όμως, η εξέλιξη έμοιαζε απρόσμενη.

Συγκεκριμένα, η νεαρή παίκτρια του MasterChef φόρεσε την μαύρη ποδιά με την οποία και στο επόμενο επεισόδιο θα πρέπει να μονομαχήσει εκ νέου για να πάει ξανά την θέση της στον διαγωνισμό!

Δεν… χάρηκε ούτε το Twitter

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024