Οι σκληρές μαγειρικές μονομαχίες που άρχισαν στο MasterChef προκάλεσαν τις αντιδράσεις του κοινού που δεν φαίνεται να συμφωνεί με την διαδικασία που έχει επιλέξει να ακολουθήσει η παραγωγή.

Ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια του κοινού που διαβάσαμε κάτω από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου: «Όλο αυτό που γίνεται είναι βάρβαρο και άδικο. Γιατί να φύγει απ’ τον διαγωνισμό κάποιος που έφτασε στους 8 από κάποιον που ήταν έξω και ξαναμπήκε. Δεν το βλέπω σοβαρό.» έγραψε ένας τηλεθεατής.

Για αδικία έκαναν λόγο πολύ ακόμα. Ένα από τα σχόλια ήταν το εξής: «Είναι αδικία αυτό που γίνεται. Αυτοί που έμειναν μέσα οι 8 έμειναν γιατί τα κατάφεραν-άσχετα αν αξίζουν ή όχι. Θα έπρεπε όσοι βγήκαν να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Ήθελε η παραγωγή να μπουν τρία άτομα; Να τα βρουν και να τα βάλουν μέσα. Όχι να διαγωνιστούν τα παιδιά που είναι μέσα. Είναι άδικο απλά».

«Ρε παιδιά η ίδια ιστορία με τον Ηλία πέρσι; Τι φάση η παραγωγή; Ακόμα λίγο και θα δώσουν και στον Ηλία ευκαιρία να πάρει λευκή ποδιά…Αηδία.» σχολίασε ένας χρήστης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο