Για δεύτερη φορά στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν 12 παλαιότεροι παίκτες με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν την ευκαιρία να μπουν ξανά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στην πρώτη δοκιμασία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη δοκιμασία ή να δουν για τελευταία φορά την πόρτα της εξόδου.

Για έναν ή μία, όμως, η υπόθεση «δεύτερη ευκαιρία» θα λάμβανε happy end από την πρώτη αυτή δοκιμασία ως το καλύτερο πιάτο!

Σε αυτή τη θέση βρέθηκαν με το ένα πόδι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι. Οι τρεις κριτές του MasterChef έπρεπε να ανακοινώσουν ποια εκ των δύο επιστρέφει στον διαγωνισμό!

Έτσι, έχοντας μια δύσκολη διαδικασία προς την απόφαση, εκείνη που πήρε το πρώτο εισιτήριο για την επιστροφή στο MasterChef είναι η… Μαργαρίτα Νικολαϊδη!

Ακούγοντας, δε, το όνομα της από τα χείλη των κριτών, τόσο η ίδια όσο και οι περισσότεροι συμπαίκτες της στον εξώστη δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους πανηγυρίζοντας έξαλλα

To Twitter πανηγυρίζει την επιστροφή της Μαργαρίτας

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φαν του MasterChef και της Μαργαρίτας πανηγύρισαν την επιστροφή της αγαπημένης τους παίκτριας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο