Ασφάλεια Αθηνών : Κρατούμενος ζήτησε να πάει τουαλέτα και απέδρασε
Μόλις ο αξιωματικός υπηρεσίας του άνοιξε το κελί, ο κακοποιός τον έσπρωξε και έτρεξε προς την έξοδο.
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών, καθώς ένας κρατούμενος, εις βάρος του οποίου εκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, κατάφερε να αποδράσει.
Ο αλλοδαπός άνδρας, ζήτησε να πάει τουαλέτα και, όπως μεταδίδεται, μόλις ο αξιωματικός υπηρεσίας του άνοιξε το κελί, ο κακοποιός τον έσπρωξε και έτρεξε προς την έξοδο.
Σε βάρος του δραπέτη εκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης, ενώ εντύπωση προκαλεί η ευκολία με την οποία κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.
- Το 112 ήχησε στη Βουλή και προκάλεσε μίνι αντιπαράθεση – Δείτε βίντεο
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο
- Κακοκαιρία: Έως το βράδυ θα διαρκέσει η ισχυρή βροχή στην Αττική – Αναμένεται νερό δύο μηνών σε λίγες ώρες
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ποζάρει με το νέο της a la garcon κούρεμα – Η μεγάλη αλλαγή στο look της
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τι ισχύει για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ: Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

