Μαντόνα: Αγόρασε την έπαυλη του The Weeknd σε τιμή… ευκαιρίας
Η 62χρονη «βασίλισσα» της ποπ έδωσε 19,3 εκατομμύρια δολάρια για τη βίλα στην περιοχή Hidden Hills έκτασης 1166 τετραγωνικών.
Μια ακόμα κίνηση-ματ από την Μαντόνα, που μόλις αγόρασε την πολυτελή έπαυλη του The Weeknd στο Λος Άντζελες.
Η 62χρονη «βασίλισσα» της ποπ έδωσε 19,3 εκατομμύρια δολάρια για τη βίλα στην περιοχή Hidden Hills έκτασης 1166 τετραγωνικών.
Madonna Drops $19.3 Million on The Weeknd’s Hidden Hills Estate https://t.co/G2SiHXp715
— The Hollywood Reporter (@THR) April 12, 2021
Μάλιστα πέτυχε τιμή ευκαιρίας αφού ο τραγουδιστής αρχικά ζητούσε 25 εκατομμύρια, έχοντας αγοράσει την κατοικία για 18,2 εκατομμύρια δολάρια.
Η έπαυλη διαθέτει 9 υπνοδωμάτια με 9 μπάνια και δύο μικρότερα. Τα 7 υπνοδωμάτια βρίσκονται στην κύρια κατοικία ενώ τα δύο στον ξενώνα.
Η πολυτελής κατοικία διαθέτει μεταξύ άλλων γήπεδο μπάσκετ, γυμναστήριο, γκαράζ για 5 αυτοκίνητα, αίθουσα σινεμά κ.ά
Ανάμεσα στους γείτονες της Μαντόνα είναι και ο Drake, ο Dwyane Wade με τη Gabrielle Union, ο Lil Wayne,ο John Stamos, η Lori Loughlin αλλά και μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τη νέα έπαυλη της Μαντόνα:
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή χωρίς αναστολή 24χρονος για τον ξυλοδαρμό της εγκυμονούσας συντρόφου του
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος θα συμμετάσχει στο διάλογο για την αναθεώρηση του Συντάγματος»
- Με σύμμαχο τις νίκες του 2025 η Εθνική πόλο γυναικών κόντρα στην Ουγγαρία
- Έφοδος της γαλλικής αστυνομίας στο Χ – Ο Μασκ καλείται να καταθέσει για τα deepfake και το Ολοκαύτωμα
- Πορεία προς το Μαξίμου από τους οδηγούς ταξί – Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας
- Επίσημο: Ο Ζέλσον Μαρτίνς ανανέωσε με τον Ολυμπιακό (pic)
