Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30).
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι.
Σε αυτή βρίσκεται τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά, που είχε μείνει εκτός από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες και είχε γίνει αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Μπρούμα, Ραντσέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου