Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Υποδέχεται τη Χίμκι θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν

Ολυμπιακός : Υποδέχεται τη Χίμκι θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Χίμκι στο ΣΕΦ στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague και θέλει μόνο νίκη για να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:00) στο ΣΕΦ με την ουραγό της Euroleague Χίμκι για την 34η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης και σκοπεύει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ περίεργη σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι, μη έχοντας εδώ και καιρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλουν να πουν αντίο με νίκη από την Euroleague και παράλληλα να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη ύστερα από μια δεδομένα αποτυχημένη χρονιά.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τη ρωσική ομάδα, που έχει 4-29 και μόλις μία νίκη σε δεκαέξι αγώνες μακριά από τη Μόσχα φέτος και αποτελεί αναμφίβολα τη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ζαν Σαρλ, Παπανικολάου και Μάρτιν, ενώ επιστρέφει στη δωδεκάδα για το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα ο Άαρον Χάρισον.

Η Χίμκι από την πλευρά της ενδέχεται να αγωνιστεί και πάλι με εννέα παίκτες, όπως και την Τρίτη στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι, λόγω των τραυματισμών (Σβεντ) και των αποχωρήσεων παικτών όπως οι Τίμα, Μπούκερ, Μπέρτανς και Γιόβιτς.

Εκτός λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμής έμεινε και ο πολύτιμος σέντερ Μίκι, ενώ επιστρέφει ο Πονγκρασόφ.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι δεν αποκλείεται το σημερινό ματς να πάρει ιστορικές διαστάσεις, αν ο Βασίλης Σπανούλης αποφασίσει φέτος να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού τότε αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της σπουδαίας καριέρας του.

Πάντως μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το μέλλον του αρχηγού των Πειραιωτών, με τις πιθανότητες να λένε πως ίσως αγωνιστεί ακόμη μία σεζόν.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης είναι ο ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρσία, ο πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο ισραηλινός Σεφί Σέμες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024