Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αφού ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 σετ του Φοίνικα στη Σύρο – Οι νησιώτες ήθελαν «καθαρή» νίκη για να έχουν μαθηματικές ελπίδες…
Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, πριν καν αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Οι Πειραιώτες ήθελαν έναν βαθμό στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά ή στραβοπάτημα του Φοίνικα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι νησιώτες από την άλλη, ήθελαν καθαρή νίκη κόντρα στο Τριφύλλι για να διατηρήσουν για… λίγες ακόμα ώρες ζωντανό το όνειρο του πρωταθλήματος.
Οι Πράσινοι, ωστόσο, προηγήθηκαν με 2-1 σετ στη Σύρο, έκοψαν βαθμό από τον Φοίνικα και ο Ολυμπιακός είναι πλέον και τυπικά πρωταθλητής. H ομάδα του Πειραιά σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, στην οποία ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, τα πήγε εξαιρετικά και κατέκτησε το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα όχι μόνο αποδείχθηκε ανώτερος από τους αντιπάλους του και κατέκτησε τον τίτλο, αλλά το έκανε με εμφατικό τρόπο, με το συγκρότημα του Καζάζη να κάνει σπουδαία χρονιά, έχοντας 15 νίκες σε 16 ματς (σ.σ υπάρχουν ακόμα άλλα τέσσερα ματς μέχρι το τέλος).
Παρότι χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό όσο καμία άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός στο τέλος κατάφερε να πετύχει τον στόχο του. Να πάρει τον τίτλο και να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ. Μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που έκανε για μια ακόμα φορά περήφανο τον κόσμο της. Ενας ακόμα τίτλος βάφτηκε ερυθρόλευκος. Μια ακόμα κούπα θα μπει στην πλούσιο τροπαιοθήκη του συλλόγου. Του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Αχμάντ Ντονιαμάλι, ξεκαθάρισε πως η Εθνική Ομάδα της χώρας δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τις ΗΠΑ.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπέτις για τους «16» του Europa League με τον Ράφα Μπενίτεθ να μετράει μια πολύ σημαντική επιστροφή, του Πέδρο Τσιριβέγια.