Στον πόλεμο που κάνει η ΕΟΠΕ στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ των Πειραιωτών, Νίκος Κατσιούρας, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΑΟ Θήρας.
Ο παράγοντας των Ερυθρόλευκων στάθηκε στο γεγονός ότι η ΕΟΠΕ στέρησε τη δυνατότητα από τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στους αγώνες του Κυπέλλου και αναφέρθηκε στις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης.
Ο Νίκος Κατσιούρας παρά την ήττα έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή και στις παίκτριες του Ολυμπιακού, οι οποίες τα έδωσαν όλα και πάλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ακόμα και έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό, χωρίς έξι βασικές και χωρίς ξένες αφού μας στέρησαν τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Με μια κλήρωση απόλυτα στα μέτρα τους η οποία πραγματοποιήθηκε με διαδικασίες καθόλου διαφανείς, μας έβαλαν να παίξουμε σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού, ύστερα από πολύμηνη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, την ώρα που κάποιοι έφτασαν ως εδώ παίζοντας κυριολεκτικά τα μήλα.
Συγχαρητήρια στον κ. Καραμπέτσο και την ΕΟΠΕ. Είναι ξεκάθαρο ότι ολοκληρώνεται το έργο το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται με τον τρόπο που ήθελαν οι εμπνευστές του.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για να φτάσουν ως εδώ. Απέδειξαν το μέταλλο και το χαρακτήρα αυτής της ομάδας, αλλά τα εμπόδια που κλήθηκαν να ξεπεράσουν ήταν ανυπέρβλητα».
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης
LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.