Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: Δείτε το εξώφυλλο στην «Κατερίνα» πριν από 24 χρόνια

Τριαντάφυλλος: Δείτε το εξώφυλλο στην «Κατερίνα» πριν από 24 χρόνια

Τους τελευταίους μήνες ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην επικαιρότητα για τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου βρίσκεται ακόμη τώρα, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ο ντόρος γύρω από το όνομά του έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Τους τελευταίους μήνες ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην επικαιρότητα για τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου βρίσκεται ακόμη τώρα, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ο ντόρος γύρω από το όνομά του έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι του επιτίθονται συνέχεια για την ηλικία του αλλά και τις απόψεις του, ενώ έχουν θέσει έξι φορές υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής, που μεσουρανούσε στα μουσικά δρώμενα στο τέλος της δεκαετίας του ’90, παραμένει στο παιχνίδι καθώς όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό τον στηρίζει.

Το 1997, την εποχή που κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο «Βλέπω κάτι όνειρα» που έγινε αμέσως χρυσός, πόζαρε για το εφηβικό κοινό του περιοδικού «Κατερίνα» προκαλώντας «ντελίριο» στα κοριτσάκια.

Δείτε το αξέχαστο εξώφυλλο

Από τη Ρόδο στις μεγάλες πίστες

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική.

Σε ηλικία μόλις 8 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου, το οποίο αποτέλεσε βασική αφορμή για να ασχοληθεί μετέπειτα με το τραγούδι.

Στα 18 του χρόνια άρχισε να πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Ρόδου, όπου και δεν άργησε να ξεχωρίσει.

Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα.

Έτσι στα 19 του, παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην πρωτεύουσα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στη δισκογραφία.

Ποιος δεν θυμάται τον μελαχρινό νεαρό με τα μαλλιά μπούκλες που πολύ γρήγορα έγινε διάσημος; Τα κοριτσάκια ούρλιαζαν κυριολεκτικά σε κάθε εμφάνισή του και τα cd του πουλούσαν σαν… «ζεστό ψωμί».

Ο τραγουδιστής έκανε τεράστια επιτυχία με το «Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο», ενώ στην καριέρα του ακολούθησαν πλατινένιοι δίσκοι και μεγάλες συνεργασίες.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα από τα περιζήτητα ονόματα και οι εμφανίσεις στα σόου της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη ήταν πολύ συχνές.

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024