Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Caitlyn Jenner : Εξετάζει το ενδεχόμενο να «τρέξει» για την Κυβέρνηση της Καλιφόρνιας

Caitlyn Jenner : Εξετάζει το ενδεχόμενο να «τρέξει» για την Κυβέρνηση της Καλιφόρνιας

Σύμφωνα με μια έκθεση του Axios που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η Jenner, 71 ετών, διερευνά ενεργά μια προσπάθεια για την κορυφαία πολιτική θέση της πολιτείας και βρίσκεται σε συνομιλίες με πολιτικούς συμβούλους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Caitlyn Jenner πραγματοποιεί διαβουλεύσεις με πρώην υπαλλήλους του Ντόναλντ Τραμπ καθώς σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την κυβερνήτη της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Axios που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η Jenner, 71 ετών, διερευνά ενεργά μια προσπάθεια για την κορυφαία πολιτική θέση της πολιτείας και βρίσκεται σε συνομιλίες με πολιτικούς συμβούλους.
Εν μέσω της ώθησης για την ανάκληση εκλογής για τον τρέχοντα κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom, πολλοί Ρεπουμπλικάνοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για να τον αντικαταστήσουν.

Δηλώσεις

Η ανταποκρίτρια της New York Times στην Ουάσιγκτον Maggie Haberman έγραψε την Τετάρτη ότι η Jenner έχει δεχθεί συμβουλές από τον Brad Parscale, ο οποίος είχε προηγουμένως εργαστεί στην προεδρική εκστρατεία του Τραμπ.
«Σχετικά με την ιστορία της Caitlyn Jenner, ο Brad Pascale – ο οποίος λέγεται ότι γνωρίζει την Jenner εδώ και αρκετά χρόνια – τη συμβουλεύει να χτίσει την ομάδα της», ανέφερε η Haberman, «Δεν είναι η διαχειρίστρια της καμπάνιας, αλλά παρέχει καθοδήγηση σχετικά με το ποιος θα συμπληρώσει συγκεκριμένους ρόλους».
Η Haberman είπε επίσης ότι ο Trump και η Caroline Wren συνεργάζεται επίσης με την Jenner, την οποία ανέφερε επίσης το Axios.
«Η Caroline Wren λέγεται ότι συμμετέχει στην προσπάθεια της Jenner», έγραψε η Haberman. «Η Wren είναι πρώην αξιωματούχος της εκστρατείας Τραμπ».
Οι αναφορές αυτή την εβδομάδα έρχονται αφότου η manager της Jenner, Σοφία Χάτσινς είπε στο PEOPLE τον Φεβρουάριο ότι η πρώην Ολυμπιονίκης δε σκέφτηκε να διεκδικήσει το αξίωμα.
«Η Caitlyn δε θέλει να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτρια, δεν έχει σκεφτεί ποτέ να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτρια και είναι πολύ χαρούμενη που κάνει τη δουλειά που κάνει για να προωθήσει τα δικαιώματα των LGBT και να περάσει χρόνο με τα 18 εγγόνια και 10 παιδιά της», δήλωσε η Χάτσινς εκείνη την εποχή.

Caitlyn Jenner has reportedly been consulting with former Donald Trump campaign staffers as she considers a run for California governor.

Δημοσιεύτηκε από People στις Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024