Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλέρια Κουρουπή για καταγγελίες: «Σοκαρίστηκα από το μέγεθος της κατάστασης κι όχι από την ύπαρξή της»

Βαλέρια Κουρουπή για καταγγελίες: «Σοκαρίστηκα από το μέγεθος της κατάστασης κι όχι από την ύπαρξή της»

Το δικό της σχόλιο σχετικά με το «κύμα» καταγγελιών στο χώρο του θεάματος είτε έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμη και με εργασιακή βία έκανε η γνωστή ηθοποίος Βαλέρια Κουρουπή

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρουπή σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για την τηλεόραση και το «άνοιγμα» της μυθοπλασίας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και το κύμα καταγγελιών που έχει ταράξει συθέμελα τον καλλιτεχνικό χώρο.

Κάνοντας το δικό της σχόλιο σχετικά με το «κύμα» καταγγελιών στο χώρο του θεάματος είτε έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμη και με εργασιακή βία και με το αν σοκαρίστηκε με όσα ακούστηκαν η Βαλέρια Κουρουπή δήλωσε:

«Σοκαρίστηκα από το μέγεθος της κατάστασης κι όχι από την ύπαρξή της. Θέλω να πω πως για συγκεκριμένους ανθρώπους όλοι ξέραμε, συζητούσαμε μεταξύ μας και αποφεύγαμε ενίοτε τη συνεργασία μαζί τους αλλά δεν είχαμε εικόνα του μεγέθους της παράνοιας, της επιθετικότητας και της σεξουαλικού τους προβλήματος.

Τους θεωρούσαμε γραφικούς ενώ στην πραγματικότητα είναι εγκληματίες».

Απαντώντας στο αν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπη με τέτοιου είδους περιστατικά ή ακόμη και με ακραία συμπεριφορά θαυμαστή, η Βαλέρια Κουρουπή είπε:

«Ανήκω στους τυχερούς που δεν βίωσαν σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση στον εργασιακό χώρο. Χιλιάδες άνθρωποι βιώνουν άγριες καταστάσεις σε όλα τα επαγγέλματα κι όχι μόνο στο χώρο μας.

Ο εργασιακός χώρος ενδείκνυται για τέτοιου είδους παιχνίδια εξουσίας και οι μη ισορροπημένοι άνθρωποι εκδηλώνουν εκεί τις παθογένειες τους».

Μιλώντας για τη συγκατοίκηση με τον πρώην άντρα της και το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι αυτή η συμβίωση, η Βαλέρια Κουρουπή είπε:

«Αυτή η «συμβίωση» , δεν προέκυψε ούτε από βολή ούτε από βαρεμάρα να ξεκουνήσει κάποιος. Ήταν μονόδρομος, δεδομένων των τραγικών, οικονομικών συνθηκών που βιώνουμε οι καλλιτέχνες.

Διαλέξαμε δηλαδή το «η ισχύς εν τη ενώσει» προς χάριν της όποιας ευημερίας του παιδιού μας. Επίσης για έναν άνθρωπο που αγαπάς, σέβεσαι και είναι γονιός του γιου σου, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις και να πεις «από δω και μπρος τράβα το δρόμο σου, όπως μπορείς» .

Προφανώς και δεν θα ήταν αυτή η πρώτη μας επιλογή αν τα πράγματα ήταν αλλιώς και σίγουρα δυσκολευόμαστε συχνά και οι δυο. Παρ’ όλα αυτά, είναι εντυπωσιακή η αξιοπρέπεια και η διακριτικότητα με την οποία γίνεται όλο αυτό και στ’ αλήθεια νιώθω τυχερή που, παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος, τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν το ίδιο ακριβώς γύρω μας κι όταν εγώ είπα δημόσια πως μου συμβαίνει, έλαβα πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους στην ίδια κατάσταση.

Το θλιβερό είναι πως κοινωνικά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε για οικονομικούς λόγους να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας. Είναι ανελευθερία αυτό!»

Τέλος μιλώντας για την μητρότητα και τη σχέση της με το παιδί της η γνωστή ηθοποιός δηλώνει, μιλώντας στο gossiptv.gr:

«Νομίζω πως δεν υπάρχει γονιός που δεν εξελίσσεται μαζί με το παιδί του, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ποιος δεν έχει παράλληλη διαδρομή με το παιδί που φέρνει στον κόσμο, αναρωτιέμαι…»

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024