
Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς
Μια ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της
Μια ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της. Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές, ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης απέκτησε το πρώτο του παιδί.
Η σύντροφός του, Γεωργία, έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους.
Μάλιστα για τον λόγο αυτό, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη ήρθε από την Αμερική και πριν από λίγες μέρες μιλώντας στο «φλΕΡΤ» είχε πει σχετικά:
«Ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας. Μου λένε όλοι, «α θα γίνεις γιαγιά» και «τι ωραίο πράγμα», «καμάρι»… Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Που θα μπει μέσα σε αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν όλη τους τη ζωή, μέχρι να φύγουν από αυτήν, από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά.
Ταυτόχρονα, με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί. Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του την ζωή δίπλα. Ούτε καν στη ζωή του παιδιού μου δεν θα μπορώ γιατί φεύγουν οι παλαιότεροι και έρχονται οι νεότεροι. Με απασχολεί δηλαδή πάρα πολύ το μέλλον του κόσμου».
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»
- Βίντεο της Άρσεναλ με την πρώτη μέρα του Τζόλη… μέσα από τα μάτια του (vid)
- Καύσωνας και φωτιές: Ισπανία και Γαλλία στο έλεος των πυρκαγιών – Χιλιάδες κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα σπίτια του
- Αναβολή λόγω καιρού στη δοκιμαστική εκτόξευση του Starship
- Και επίσημα ο Σάλιακας επέστρεψε στον Ολυμπιακό




