Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιλένια Ουίλιαμς: Το τραγούδι είναι ο έρωτάς μου

Ιλένια Ουίλιαμς: Το τραγούδι είναι ο έρωτάς μου

Για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι και την παρουσία της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η Ιλένια Ουίλιαμς

Για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι και την παρουσία της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για την καραντίνα και τον τρόπο που τη βιώνει, αποκαλύπτοντας ότι την βρήκε στην καλύτερή της φάση, αλλά και μετά στην κατάθλιψη. «Είμαι κουρασμένη και θέλω ν’ ανοίξουν κάπως τα πράγματα» πρόσθεσε.

«Η πανδημία με βρήκε στην πολύ αρχή μου με το τραγούδι» σημείωσε η Ιλένια, αποκαλύπτοντας ότι «το τραγούδι είναι ο έρωτάς μου, η καψούρα μου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία της στην τηλεόραση. «Θεωρούσα ότι δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω στο 100% το τηλεοπτικό κομμάτι που έκανα. Δεν έχω σκεφτεί κάτι που θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, για μένα έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή η μουσική».

Επίσης, τόνισε ότι δεν θα πήγαινε σε talent show ή σε κάποιο reality. «Το J2US θα το συζητούσα, στο Survivor δεν θα πήγαινα ποτέ» πρόσθεσε.

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερη και ότι μένει μόνη της, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα ότι επέστρεψε στο πατρικό της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024