Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεπτή στέκα: Αυτό είναι το νέο αξεσουάρ μαλλιών που βλέπετε παντού στο Instagram

Λεπτή στέκα: Αυτό είναι το νέο αξεσουάρ μαλλιών που βλέπετε παντού στο Instagram

Από τις πασαρέλες της Prada έως το Instagram, από μετάξι, μαργαριτάρι και βελούδο οι στέκες ήταν παντού

Στα τέλη του 2019 (και τους πρώτους μήνες του 2020) οι μεγάλες στέκες και οι φαρδιές μεταξωτές κορδέλες εμφανίστηκαν ξανά στην μόδα με έμπνευση από την αγαπημένη μας Μπλερ Γουόλντορφ. Από τις πασαρέλες της Prada έως το Instagram, από μετάξι, μαργαριτάρι και βελούδο οι στέκες ήταν παντού. Καμία φασιονίστα δεν ήταν in fashion  χωρίς μια δεμένη μπάντα Lele Sadoughi πάνω στο κεφάλι της.

Η τάση που έγινε λατρεία από τα It κορίτσια των social media

Μετά την πανδημία, οι φαρδιές και υπερβολικά στολισμένες στέκες αντικαταστάθηκαν με πιο λειτουργικά αξεσουάρ μαλλιών. Κοκαλάκια ή φλούο λαστιχάκια πήραν την σκυτάλη μπροστά από τις κάμερες του Zoom, οι διακριτικές μπαρέτες βοήθησαν  να ανακουφίσουμε τα αυτιά από τις μάσκες και οι φουρκέτες ήταν η τέλεια λύση για την εργασία από το σπίτι. Αλλά ένα χρόνο μετά, βρέθηκε επιτέλους μια ισορροπία μεταξύ της μόδας και της λειτουργικότητας, και μια νέα συλλογή από μικρές και λεπτές στέκες έχει εμφανιστεί στο κεφάλι κάθε it κοριτσιού σε όλο το Instagram και το TikTok.

Από την Phoebe Bridgers και την επιτυχημένη TikTok’er Addison Rae, οι πιο όμορφες στέκες του 2021 είναι πιο κομψές και πιο λεπτές, χάρη σε ένα λεπτότερο σχήμα. Προσθέτουν ακόμα κάτι ξεχωριστό σε μια εμφάνιση, κάνοντάς την να αισθάνεται μοδάτη αλλά και άνετη.

Οι λεπτές στέκες (Skinny headbands) είναι η νέα τάση στο αξεσουάρ. Σκεφτείτε φούτερ από ξένα κολέγια με πλισέ φούστες τένις, μεγάλοι γιακάδες και στενές crop ζακέτες σε συνδυασμό με φαρδιά τζιν. Το στιλ επίσης παίρνει δυνατή έμπνευση από fashion icons της δεκαετίας του ’90, όπως η Carolyn Bessette-Kennedy και η Britney Spears χωρίς να είναι πολύ έντονες, και αγκαλιάζεται από τα σημερινά κορίτσια όπως η Bella Hadid, η οποία είναι σαφώς οπαδός της νέας τάσης (το περιμέναμε αυτό έτσι δεν είναι;)

View this post on Instagram

A post shared by Farrow Low (@farrowlow)

Ας μην ξεχνάμε ότι η Kate Middleton υπήρξε εδώ και καιρό οπαδός της λεπτής στέκας, επιλέγοντας συχνά ένα σχέδιο που ταιριάζει άψογα με το preppy look και το μακιγιάζ της ειδικά όταν βρίσκεστε έξω και μαζί με τα παιδιά της.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024