Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «mob bob» είναι το κούρεμα που θα σας χαρίσει έξτρα πόντους γοητείας

Το «mob bob» είναι το κούρεμα που θα σας χαρίσει έξτρα πόντους γοητείας

Όταν η τάση της «mob wife» συνάντησε το bob κούρεμα.

Ήταν θέμα χρόνου δύο από τις πιο αγαπημένες τάσεις των γυναικών να ενωθούν και να μας χαρίσουν ένα εκπληκτικό κούρεμα: το “mob bob”.

Ακριβώς όπως η “old money” αισθητική κυριάρχησε το 2023 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι είδαμε φέτος να εμφανίζεται και να κερδίζει δημοτικότητα μια άλλη αισθητική, αυτή της “mob wife”, της γυναίκας-μαφιόζου που θέλει να ελέγχει τα πάντα.

Εκτός από το animal print και τα επώνυμα αξεσουάρ, ένα βασικό σήμα κατατεθέν της “mob wife” είναι τα ογκώδη μαλλιά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ταιριάξουμε αυτήν την τάση με το κλασικό bob κούρεμα και να δημιουργηθεί ένα σούπερ σέξι αποτέλεσμα;!

Τι είναι το “mob bob”

Το “mob bob” παίρνει τον όγκο των μαλλιών της “mob wife” τάσης και τον ενσωματώνει στο διάσημο bob κούρεμα. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα bob κούρεμα με εξαιρετικό όγκο από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Αναδεικνύοντας την τάση στο TikTok, η hairstylist κι εκπαιδεύτρια Faye Redfern εξήγησε: «Το mob wife κούρεμα είναι μια εκδοχή ενός πραγματικά πλούσιου bob κουρέματος της δεκαετίας του ’90.

Υπάρχει πολύς όγκος στις άκρες, για να δείχνουν τα μαλλιά πλούσια, ενώ με το πιστολάκι δημιουργείται μια καμπύλη στα μαλλιά που πετυχαίνει ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα».

Δεδομένου ότι ο όγκος είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του “mob bob”, η χωρίστρα παίζει τεράστιο ρόλο στην επίτευξή του. «Μια έντονη χωρίστρα στο πλάι θα δημιουργήσει σούπερ όγκο στα μαλλιά παραπέμποντας στις old Hollywood εμφανίσεις των διάσημων celebrities» αναφέρει η Faye. «Η χωρίστρα στη μέση είναι λίγο πιο μοντέρνα, ενώ αν θέλετε αυτό το γεμάτο γοητεία, glam κούρεμα της mob wife, σίγουρα γυρίστε τη χωρίστρα στο πλάι» προτείνει λέγοντας.

Styling tips

Όσον αφορά στο styling, το πιστολάκι και η στρογγυλή βούρτσα θα πρέπει να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι ένα εργαλείο για μπούκλες. Το “mob bob” φημίζεται για τον τεράστιο όγκο και τις γυρισμένες άκρες των μαλλιών -άλλοτε προς τα μέσα και άλλοτε προς τα έξω, ανάλογα με το χτένισμα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Σύμφωνα με τη Faye Redfern, για να πετύχετε αυτό το πλούσιο, ογκώδες αποτέλεσμα στα μαλλιά, πάρτε το εργαλείο για τις μπούκλες και δημιουργήστε γυρίσματα στα μαλλιά -κυρίως στις άκρες- με φορά προς τα πίσω. Μόλις τελειώσετε, φέρνοντάς τα μαλλιά μπροστά, θα πετύχετε ένα πλήρες αποτέλεσμα όγκου που θα σας χαρίσει το πιο όμορφο “mob bob”.

Πηγή: Grace.gr

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024