Νέα οικειοθελής αποχώρηση-βόμβα από τη Φάρμα
Σταματημό φαίνεται πως δεν έχουν στη «Φάρμα» οι αποχωρήσεις και δη οι οικειοθελείς που είναι και απρογραμμάτιστες, βεβαίως, για την παραγωγή του ΑΝΤ1
Σταματημό φαίνεται πως δεν έχουν στη «Φάρμα» οι αποχωρήσεις και δη οι οικειοθελείς που είναι και απρογραμμάτιστες, βεβαίως, για την παραγωγή του ΑΝΤ1.
Τον χορό αυτών άνοιξε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου ενώ ακολούθησε εκείνη του Ερωτόκριτου, η οποία και αιφνιδίασε τους πάντες.
Τώρα, έρχεται μια ακόμα ανατροπή για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, χθες το βράδυ, από τη «Φάρμα» αποχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό.
Ο γνωστός χορογράφος αποφάσισε να εξέλθει από την αγροτική ζωή, ύστερα από μόλις λίγες ημέρες σε αυτήν. Ο λόγος είναι πως φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τον εκάστοτε αρχηγό της Φάρμας.
Έτσι, μία που θα δούμε να μπαίνει ο Τάσος Ξιαρχό αυτή την εβδομάδα στη «Φάρμα» και μία που θα τον δούμε να… βγαίνει από αυτήν λίγα επεισόδια αργότερα!
Ειδικότερα, τρεις εβδομάδες έκλεισε ο χορογράφος στη «Φάρμα» μέχρι την αποχώρηση του.
- Γεραπετρίτης για επαναπατρισμούς: Ήταν η δυσκολότερη επιχείρηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Δοκιμαστικές πτήσεις αεροσκαφών στην Αττική για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
- «Ανίκανοι για δράση οι ηγέτες της ΕΕ παρά τους πολέμους τόσο κοντά στην πατρίδα τους»
- Αφθώδης πυρετός: Αυστηρά μέτρα απολύμανσης στο λιμάνι και το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για τον αφθώδη πυρετό
- Σε εξέλιξη κρίσιμη συνάντηση Χαρίτση – Σακελλαρίδη για το μέλλον της Νέας Αριστεράς
- Καύσιμα: Ποιοι Ευρωπαίοι μειώνουν τους φόρους – Ανάχωμα στην ενεργειακή κρίση



