Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργαντάς : Τέλη Μαΐου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού - Ανοιχτό να δοθεί προτεραιότητα σε επαγγελματικές ομάδες

Γεωργαντάς : Τέλη Μαΐου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού – Ανοιχτό να δοθεί προτεραιότητα σε επαγγελματικές ομάδες

Το ενδεχόμενο να προτεραιοποιηθούν στη λίστα των εμβολιασμών συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες από το τέλος Μαΐου άφησε ανοιχτό ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς

Το ενδεχόμενο να προτεραιοποιηθούν στη λίστα των εμβολιασμών συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες από το τέλος Μαΐου άφησε ανοιχτό ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχουν ανοίξει όλες οι ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών και ταυτόχρονα και οι ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου ανεξαρήτως ηλικίας. Όταν τελειώσει αυτός, μέχρι το τέλος Μαΐου, θα πάμε στον γενικό πληθυσμό. Εκεί όμως θα αξιολογηθεί και θα κριθεί εάν θα υπάρξουν κι επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες θα προτεραιοποιηθούν, αλλά αυτό θα το αποφασίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι ήδη εμβολιάζονται οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό, έχουν συμπεριληφθεί στη λεγόμενη λίστα αναπλήρωσης, δηλαδή όταν υπάρχει ένα κενό ενημερώνονται και συμμετέχουν ικανοποιητικά.

Σε ό,τι αφορά στην πορεία των εμβολιασμών, ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε ότι αύριο θα αγγίξουν τα 2 εκατομμύρια. «Χθες είχαμε 56.000 εμβολιασμούς και κοντά σε αυτό το νούμερο θα είμαστε πλέον συνέχεια, ίσως και περισσότερο. Αύριο θα πλησιάσουμε τα 2 εκατ. εμβολιασμούς. Χθες ήμασταν στους 1.887.000 εμβολιασμούς. Είναι πολύ καλός ο ρυθμός μας κι ένας από τους καλύτερους στην Ε.Ε», επισήμανε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024