Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χνάρια του μπαμπά της η κούκλα κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ

Στα χνάρια του μπαμπά της η κούκλα κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ

Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη έχει πάρει όπως φαίνεται τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο γονείς της

Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη έχει πάρει όπως φαίνεται τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο γονείς της.

Η 19χρονη Δανάη, αν και έχει όλα τα προσόντα για να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στις πασαρέλες, όπως και η μητέρα της, εκείνη έχει καλλιτεχνική φλέβα και έτσι προτίμησε να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά της και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η νεαρή κοπέλα είναι πολύ ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει βίντεο στα οποία ερμηνεύει γνωστά αγαπημένα τραγούδια κυρίως του ξένου ρεπερτορίου.

Η Δανάη Λιβιεράτου τώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό  χώρο έχει στο πλευρό της τους διάσημους γονείς της.

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού», είπε η Δανάη Λιβιεράτου στην εκπομπή «Dot.» έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024