Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μελισσανίδη έχεις τελειώσει από την ΑΕΚ, σήκω φύγε μας έχεις κάνει ρόμπα»

«Μελισσανίδη έχεις τελειώσει από την ΑΕΚ, σήκω φύγε μας έχεις κάνει ρόμπα»

Βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ μετά την ιστορική ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό και ξεσπάει μέσα από τα social media του συλλόγου, ζητώντας από όλους να παραιτηθούν με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ολυμπιακός ταπείνωσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off, διαλύοντας την με 5-1 και υποχρεώνοντας την στη μεγαλύτερη ήττα από τους ερυθρόλευκους εντός έδρας από το 1972 μέχρι σήμερα. Η Ένωση αν δεν κατέβαζε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα είχε υποστεί την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της από τους Πειραιώτες, αφού οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η ιστορική ήττα από τον Ολυμπιακό η εμφάνιση της Ένωσης έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, αφού από το ημίχρονο κιόλας υπήρχαν εκατοντάδες σχόλια στα social media της ομάδας, με τον κόσμο να είναι σε απόγνωση. Μετά το τέλος του ματς όμως και την πεντάρα από τον Ολυμπιακό επικράτησε πανικός στη σελίδα της ομάδας στο Facebook, με τους οργισμένους οπαδούς να επιτίθονται στους πάντες.

Τα social media της ΑΕΚ πήραν φωτιά με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και να «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, ζητώντας την άμεση αποχώρηση του, διότι «ξεφτιλίζει την ομάδα» και αυτός αλλά και όλο το αγωνιστικό τμήμα, σε μια από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία της. Φυσικά η μπάλα έχει πάρει όλους τους παίκτες, με τον κόσμο να ζητάει από όλους να «τελειώσουν» από τον σύλλογο, με πρώτο τον Μελισσανίδη. «Η θα φύγετε όλοι με το καλό ή με το κακό όταν ανοίξουν τα γήπεδα», λέει ακόμη ένα μήνυμα, ενώ οι οπαδοί του συλλόγου έχουν πολλές υβριστικές εκφράσεις κατά πάντων.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024