Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μια πολλή δύσκολη περίοδο βίωνε η Σάσα Σταμάτη, για μεγάλο διάστημα, η οποία και οδήγησε το πρωί της Κυριακής στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.
Μια πολλή δύσκολη περίοδο βίωνε η Σάσα Σταμάτη, για μεγάλο διάστημα, η οποία και οδήγησε το πρωί της Κυριακής στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.
Έχοντας παραχωρήσει δυο μέρες νωρίτερα συνέντευξη στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα», ο Γρηγόρης Μπάκας γνωστοποίησε την συγκεκριμένη είδηση προλογίζοντας το θέμα της δημοσιογράφου. «Σήμερα το πρωί μίλησα με την Σάσα Σταμάτη και μου είπε τα δυσάρεστα νέα. Έφυγε από τη ζωή δυστυχώς ο αγαπημένος της πατέρας».
«Τα τελευταία 25 χρόνια ο άνθρωπος περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά παρ’ όλα αυτά μακάρι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του OPEN προκαλώντας την έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία και δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη εξέλιξη στην υγεία του πατέρα της Σάσας Σταμάτη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!